RO Study
👤
Duli2
Duli2
19-05-2018
Limba română
a fost răspuns
,,tricoul adormit '' este epitet
Răspuns :
Ioanarusu12
Ioanarusu12
24-05-2018
Nu este personificare deoarece tricourile nu dorm ,doar oamenii
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 72+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Numiti Macar Citeva Rezultate Sau Citeva Consecinte Sau Importanta Revolutiei Engleze.
Deduceti Asemenarile Si Deosebirile Dintre Pozitia Fizico-geografica A A Mericii De Nord Si Cea A A Mericii De Sud Analizind Hartile Fizice
Ce Denumiri Ai Propune Pentru:o Editura Care Produce Exclusiv Carti Pentru Copii;o Colectie De Literatura Stiintifico-fantastica;o Editura Care Se Specializeaza
Un Text 7-10 Rinduri In Care Sa-ti Exprimi Punctul De Vedere Asupra Necesitati De A Vorbi O Limba Literara
Divizorii Numerelor:126;416;500.
Cubul Numarului 101 Cum Se Calculeaza?
Comenteaza Ultimele Trei Versuri Ale Textului , Evidentiind Atitudinea Autorului Fata De Personaj versurile : Frumoasa Cat Eu Nici Nu Pot o Mai Frumoasa Sa-mi
Scrieti Sub Forma De Putere; a) X La 5 De Inmultit X La 7 ; b) A La 7 De Inmultit A La 3 Asupra La A La 2 c) (-4y) La 2 De Inmultit (4y La 3 ); d) A La
Calculati: 6,24:0.4+7.65*20-1000*0.01*5la 2 Ajutati-ma Va Rog Imi Trebuie Urgent!!
(numele Fiecaruia) # Legenda Spune Ca S-a Sfatuit Cu Daniil Sihastru, Dup Batalia La Razboieni (......) l-a Infruntatpe Baiazid Fulgerul(.......) a Acceptat