👤
a fost răspuns

compunere cu titlul pe cine ai invita la masa va rog dau coroana si puncte

Răspuns :

COMPUNERE PE CINE AI INVITA LA MASA

Având în vedere venirea zilei mele de naștere, m-am hotărât sa-mi invit toți prietenii la mine acasă pentru a sarbatori, astfel m-am hotărât intr-un sfârșit sa-mi invit și rudele pentru a fi mai mulți și pentru a fi o atmosfera mai plăcută. Iată ca a venit și ziua mea de naștere, cât de mult am asteptat-o. Sunt foarte entuziasmata de venirea prietenilor , colegilor și rudelor mele la masa data în cinstea aniversarii mele mult așteptate.
Cu ocazia zilei de 1 Iunie, m-am gândit sa organizez o petrecere la mine acasă, la care vor participa toți copii care stau în bloc cu mine. Ținând cont ca este Ziua Copilului, vom avea o petrecere plină de activități, care mai de care mai distractive și amuzante. Sunt convins ca vor fi încântați de ceea ce le voi oferi, mai ales ca mama va aduce și un magician. Vom vedea și filme, vom asculta muzică. Mama va pregăti multe bunătăți, printre care si- un tort de ciocolata. Abia aștept sa vină ziua de 1 Iunie, pentru ca sunt sigur ca ne vom distra de minune.