RO Study
👤
Silviuta43
Silviuta43
26-01-2015
Chimie
a fost răspuns
Cu cat este egala masa atomica ?
Răspuns :
Georgisosan
Georgisosan
26-01-2015
Masa atomica la la ce element chimic ?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 47+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Explica Din Ce Cauza In Partea Centrala A Continentului Antarctida Temperatura Medie A Lunii Iulie Este Mai Scazuta Decat La Periferie
VIOLENTA VERBALA VA ROG E URGENT - Informaţii Cu Privire La Strategia Preconizată Pentru Aplicarea Soluţiei-persoane Şi Instituţii Implicate, Căi De Acţiune, Et
✰✰✰ Megan Got The Job As A Children's Party Organiser. Complete The Phone Conversation With The Words In The List. Hire | Theme | Deposit | Organise Invitations
Bunaaaeu Am Limita Pe Telefon. Cand Se Blochează Merg Anumite Aplicații Dar Nu Toate, Mama Știe De Asta. Cum Să Fac Să Mi Se Resteze Limita Fără Să Stie Mama??
15. Daca B Reprezintă Dublul Lui A, Iar E Reprezintă Dublul Lui B, Atunci Media Aritmetica A numerelor A, B Şi Ceste Egala Cu ... (2.(3)a/2,3a).
La Acest Exercițiu Să Mă Ajutați
Bunaaa.eu Am Limita Pe Telefon.cand Se Blochează Merg Anumite Aplicații Dar Nu Toate, Mama Știe De Asta.cum Să Fac Să Mi Se Resteze Limita Fără Să Stie Mama??ap
Rezumat La “CAPRIUARA” De Emil Gârleanu!!❤️ Pe Scurt Vă Rog
. 63. În Triunghiul ABC, KA = 75°, KB = 60°, BC = 36 Cm. Calculați Perimetrul Triunghiului. aria Sa Şi Lungimile Înălțimilor Duse Din Punctele A Şi B. Co Stiind
2. În Triunghiul ABC, Măsura Unghiului B = 50°, Măsura Unghiului C = 60°. Să Se Afle Măsura Unghiului Format De Bisectoarea Unghiului A Şi Înălțimea Din A.dau 1