RO Study
👤
Awana
Awana
17-05-2018
Limba română
a fost răspuns
referat despre cum sa faci sa nu citesti
Răspuns :
Ciprianduminica
Ciprianduminica
17-05-2018
eu cred ca sa nu citesti este imposibil toate bucuriile vietii si imbogatirea vocabularului vine din carti.eu tias sugera sa citesti Robison Crusoe, Cei trei muschetari, Moby dick s.a
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 65+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Salutare!Analizati-mi Si Mie Repede sintactic Si Morfologic Urmatoarele Cuvinte: Spre A Construi Sensul, In Cele Din Urma, La Mijloc, Pentru Totdeauna, In Urma,
1.Aflati Termenii Necunoscuti Ai Proportiilor : a)5 Supra X = 20 Supra 7 b)x+1 Supra 3 = 10 Supra 9
Triunghiului ABC Dreptunghic Isoscel Cu Masura Unghiului A=90grade ,triungiul ACE Echilateral.sa Se Afle Unghiurile Triunghiului BAE (analisati Toate Cazurile)
Care Este Aria Trapezului Si A Rombului?
1. X(x-2)=-2x+7·32. Transformati : 0,35 M=.....cm
O Arena Mononucleara A In Compozitie Procentuala Masica 90% C Si 10% H.Determinatiformula moleculara A Substantei A.
Ma Ajutati Si Pe Mine Sa Gasesc Atributele Din Text. Pentru Marea Sarbatoare A Pastelui, Trebuie
Două Conductoare Lungi , Paralele Situate La Distanţa D=20 Cm Unul De Celălalt Sunt Parcurse De Curenţi De Acelaşi Sens De Intensitate I=4 A Fiecare. Aflaţi Ce
Calculati:a) |-5| - |+2| + |-3| - |-1|b) 11 - [-1 + 3 - ( -3 + 15) - 7]c) -15 + {-1 + [7 - (+14 - 3)] - 7}
A Spot Of Colour Is A Spot Of Live? What Do You Think?