RO Study
👤
Lorena552
Lorena552
17-05-2018
Religie
a fost răspuns
imi explica cineva va rog ce trebuie sa facem?
Răspuns :
Wolfy27
Wolfy27
17-05-2018
deci aici trebuie ca compui tu un dictionar cu cuvinte de aur si trbuie sa le faci definitia lor,trebuie sa ai ca tematica respectarea semnelor
Sper ca vei intelege:))
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 19+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
La Examen Cand Imi Da Sa Zic Functia Sintactica A Unui Cuvant Iar Acel Cuvant Este La Modul Nepersonal, Trebuie Sa Zic Si Ca E La Modul Nepersonl Sau E De Ajuns
Urgent! !!Dau Coroniță! !! vreau Tot Subiectul 1!!!
Dau Coronita+multumesc Text Argumentativ Depre Modul In Care Neadevarul Influenteaza Calitatea Relatiilor Intermediare
Cuvinte Asemanatoare Nesuparacios
Saluuut!! :D Imi Zice Si Mie Cineva Trasaturile Baladei Populate? Am Maine Examen!! Mersi Anticipat ! :D
Dau Coronita !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Frumoasă Şi Jună, Oh, Dragă-mi Mai Eşti! Eu Caut Şi Caut În Ochii-ţi Cereşti, Şi-n Veci Nu Mă Satur Şi-n Veci Aş Căta, Iubită,
Intr-o Zi De Lucru Kidzania, Sofia Si Abdul Castiga Impreuna 230$zani. Daca Sofia Castiga Cu 20$zani Mai Mult Decat Patru Treimi Din Cat Castiga Abdul, Descoper
Foloseşte-te Din Nou De Imaginație,pentru A Descrie,în Rândurile De Mai Jos,un Mijloc De Transport Inedit Cu Care Omul Ar Putea Călători,în Viitorul Apropiat,i
Ce Functie Sintactica Are Pronumele Relativ "ce" In Fraza FACE SI EL CE POATE?
Cum Îmi Dau Seama Ce Funcție Sintactica Are Pronumele Relativ În General? De Ex: Nu Știu CE A Scris Corect...sau '' Ea Este Cea CARE Învață''...nu Înțeleg Prea