RO Study
👤
Anonim
Anonim
16-05-2018
Matematică
a fost răspuns
Zuzuejzu gvhghmbfhfgffh
Răspuns :
Andraelena6
Andraelena6
16-05-2018
desenezi un patrat. p=2l+2l
1=8l +2l
1=10 l.
0,1km l=4l =4 × 0,1km =0,4 km
4km = 40 dam.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 76+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Imaginaza-ti Ca Eşti Un Repoarter Pt. O Revista De Renume.Realizeaza Un Interviu Cu Fiica Cea Mica A Taietorului De Lemne.ce Raspunsuri Crezi Ca Ar Oferi Pt. In
O Întrebare Cu Care Din Vizita De Ion Luca Caragiale
Pune Intr-un Vas Cu Apa Calduta Un Boboc De Floare Preferata . 2 Apoi Pune Un Boboc De Floare Intr-un Vas Cu Apa Rece
Va Rog Help Me ! Am Nevoie De O Compunere Cu 20+ Lini De Dialog Dialogul Sa Fie Intre Un Martian Si Un Minion Titlul Puteti Sa Il Stabiliti Voi Sau Eu Cum Vret
Ce Poti Mirosi Toamna?
1.Stabiliti Valoarea Morfologică A Verbului A Fost Din Versul Spart A Fost Orașul Mare Și Construiti Două Enunțuri În Care Aceeași Forma Verbala Sa Aibă Alte Va
VĂ ROG AJUTAȚI-MĂ!!!!!!! Dau 39 Puncte!!!!!!!! - Transforme Selonle Modele: -Tu As Un Frere? -Est-ce Que Tu As Un Frere? -Oui.J*ai Un Frere. -Non,je N*ai Pas DE
Identificati Tautologiile De Mai Jos Si Aratati Ce Sens Au : Avem Casa CasĂ Si Masa MasĂ . ???
Colega Mea De Banca Are 10 Mere Si Eu Am Cu 5 Mai Multe Mere Decat Andreea.Afla Cate Mere Am Eu?Aflati Cate Mere Sunt In Total?
Explica Cum Intelegi Faptul Ca Dacii,dupa Cucerirea Daciei Decatre Romani,auinceput Sa Fie Numiti Daco-romani.