RO Study
👤
Carla68
Carla68
16-05-2018
Engleza
a fost răspuns
Look athe pictures.Write
Răspuns :
Doaruntipxq12
Doaruntipxq12
16-05-2018
1. There is
2. There is
3. There is
4. There are
5. There are
6. There are
7. There are
8. There is
9. There are
10. There is
11. There is
12. There is
13. There is
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 54+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
3. Suma A Patru Numere Naturale Este 140 000. Primul Număr Este 4 200, Al Doilea Este De Mai Mare, Al Treilea Jumătate Din Suma Primelor Două. Cât Este Al Patru
1. Notează Două Adaptări Ale Păstrălului Care Îi Ușurează Înaintarea Prin Înot În Apele Lacurilor De Munte;2. Precizează Două Consecințe Negative A Supraviețuit
Cine Ma Ajuta Si Pe Mn La Logica La Toate Ex Sau Macar La Care Stiti Dau Corona
DOAR Punctul C! Va Rog Sa Mi Explicati Cum Sa Fac, Sa Mi Aratati Toti Pasii Ca Sa Inteleg…
TEMA ESEU De 2 Pagini A4:EMOȚIILE MELE!Identificarea Emoțiilor.Care Vă Încurcă Și Care Va Ajută E Urgent Dau Coroniță Și Mă Abonez
Ce Este Erecția Și În Ce Constă Aceasta?
E4. Să Se Rezolve Și Să Se Interpreteze Grafic Poziţia Dreptei Faţă De Parabolă Din Sistemul De Ecuații (y = X²-4x+8 Ax+by+c=0' Unde Ecuația Ax + By + C = 0 Est
Va Rog Ajutati-ma !!
Perimetrul Unui Dreptunghi Este 138 M Iar Diferența Dintre Lungimea Și Lățimea Sa Este De 7 M. Să Se Afle Câte Pătrate Cu Latura De 3 M Se Pot Afla În Interioru
9. Scrie În Căsuţe Semnele De Punctuaţie Corespunzătoare: ,,De Sus Mi Se Părea Că Se Scutură O Ploaie Albastră Bunica Începea Să Spună Прагат A Fost Odată Un Îm