RO Study
👤
Teo279
Teo279
16-05-2018
Limba română
a fost răspuns
ex 9 va rog repede ........
Răspuns :
Reberobe
Reberobe
16-05-2018
esecul copiilor se reflecta in sufletul parintelui. Acesta sufera pana la durere fizica orice necaz al copiilor si se face responsabil de tot ceea ce copilul nu reușește să faca , considerandu-se singurul vinovat.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 82+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
DAU COROANĂ Vă Rog Repede3.Scrie A Dacă Enunțurile Date Care Fac Referire La Textul Adevărate Și F Dacă Sunt False
Va Rog Sa Ma Ajutați!!
3 Supra 2 Din 14 HmVĂ ROGGGGGGGGGGGG
1. Identifică Fenomenele Fizice Din Imagini. Notează-le În Caiet.2. Explică Fenomenele Fizice Identificate.Cine Face Primul Primește Coroană!
Îl Pot Afla Pe PC De Aici? Eu Trebuie Sa Aflu Daca Triunghiul DBC Este Isoscel. Daca L-as Afla Pe PC Ar Fi Simplu De Demonstrat.
2. Nematodele Sunt:a) Anelideb) Artropodec) Nematelmintid) Platelminti3. Exemplu De Fruct Uscat Indeh
B) Inainte De A Se Vărsa În Marea Neagră, Dunărea A Format Acum Aproximativ 6 000 Deani O Zonă Numită Delta Dunării. Astfel, Dunărea A Trasportat Cantităţi Uria
Realizați 10 Propoziții Cu Complementul De Loc.
Incercuiește Varianta Corectă De Răspuns.a. Terra Este:• O Stea;• O Planetă;• Un Continent.b. Suprafața Acoperită De Ape Este:• Mai Mică Decât Suprafața Uscatul
Tema In Engleza Folosind Present Continu 1 Mama Mea Face Clatite 2 Fratele Meu Canta La Ghitara 3 El El Invaț Engleza 4Cand Deseneaza Pisici Frumoase Răspuns Ra