RO Study
👤
Elenaalexandra073
Elenaalexandra073
15-05-2018
Matematică
a fost răspuns
Problema 3 va rooog !!!!!
Răspuns :
Saoirse1
Saoirse1
16-05-2018
Rezolvarea in atașament
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 58+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se Considera Doua Cercuri Concentrice,de Raze Diferite.Pe Unul Din Cercuri Se Considera Punctele Diametral Opuse A Si B,iar Pe Celalat Cerc Se Considera Punct
Daca....(.este In Imagine), Atunci X×y=
Urgent Va Rog Ajutati-ma!!! Am Nevoie Sa Fac O Poezie De 5 Strofe Amuzanta.....va Rog Nu Am Nicio Idee
Buna Va Rog Frumos Care Ma Pute/ti Ajuta Si Pe Mine Imi Trebui Scrisorii Si Compuneri In Germana Poate Fii Si Cite 3..4 Scrisori Si Compuneri
Subliniaza Silabele Accentuate Din Urmatoarele Cuvinte: caracter,debutat,diploma,sever,simbol,prevedere,regizor,bolnav,editor,fenomen,avarie,butelie,trafic,arsi
Varsta Tatalui Este De 5 Ori Mai Mare Decat Cea A Fiului.Peste 7 Ani,varsta Fiului Va Fi De 3 Ori Mai Mica Decat Cea A Tatalui.Cati Ani Are Fiecare In Prezent?
Sa Se Afle Numerele Stiind Ca Suma Lor Este 55,primul Numar Este Egal Cu Al Doilea,al Treilea Este De 2 Ori Mai Mare Decat Primul,iar Al Patrulea Este Cu 5 Mai
Alege Varinta Corecta: Adj Din Enuntul:Ziua Buna De Dimineata Se Cunoaste. Este In Cazul: nominativ vocativ fara Caz FS A Adj Din Prop:Darurile Sunt Impresiona
EXPLICATIA Cum Se Face O Inpartire Si O Inmultire . Va Rog !
,,Îndată După Plecarea Greuceanului, Faurul-Pământului Se Apucă Și Făcu Chipul Lui Greuceanu Numai Și Numai Din Fier, Apoi Porunci Să Ardă Cușnița