RO Study
👤
Vlad28062006
Vlad28062006
15-05-2018
Limba română
a fost răspuns
Anul formarii poporului roman
Răspuns :
Аноним
Аноним
15-05-2018
în secolele II î. Hr - IX d. Hr. (de la primele contacte comerciale dintre daci şi romani până la formarea limbii române).
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Repede Ex 6 Ba Rogggg
Put The Verbs În Brackets Into The Prezent Continuos. Write În Your Notebook.??
5. Formulează Propoziţi 6. Scrie Un Text De Cinci-şapte Enunțuri. Povesteşte Ce A Păţit Voinicul Când A Fost Furat De Duhuri Sau O Întâmplare Prin Care Crezi Că
Vaaaaaaa Roggggggggggg Am Nevoie De Ideile Principale Ale Acestui Text
1. Изучи Каждый Источник В Отдельности И Вы- Полни Задания 1. Определи, Со Ссылкой На Плакат, Одну Характери- Стику Правления Муссолини. Аргументируй Ответ. LET
Fie AD Înălțime A Triunghiului ABC, D Aparține BC. Punctele E Și F Sunt Simetricele Punctului D Față De Mijloacele Laturilor AB, Respectiv AC. Demonstrați Că
Aveți Ceva Cu Mine Doar Să ȘtiuDin 500p Am 100pAm Încercat Să Vă Ajut Dar Ați Vrut Mai Mult Și Mai Mult V-am Spus Ap Pe Care Puteti Face CalculeOameni Răi Pe A
3 Descoperă, Din Textul Lecției, Trei Însuşiri Comune Părinţilor Noe Şi Avraam. Notează-le Pe Câte Un Postit. Lipeşte-le În Caiet.
W Lui Morris Lessmore Îi Plăceau La Nebunie Cuvintele. Îi Plăceau Poveșt Îi Plăceau Cărţile. Însăşi Viaţa Lui Era O Carte Pe Care-o Scrisese Chiar El, Ordonat,
Redacteaza Un Text Corent Folosind Aceste Epitete: Aburi Aurii,rîu Friguros,salcie Verde,viespe Mici; Propune Şi Un Titlu.