RO Study
👤
Darla1
Darla1
15-05-2018
Limba română
a fost răspuns
Ce este narativul literar ?
Răspuns :
Аноним
Аноним
15-05-2018
Narativul literar este un text care relatează o nuvelă,schiță,povestire,etc.,unde se desfășoară evenimente într-o cronologie.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Forme De Organizare Politica A Romei.Dau Coroana
S-au Sau SauCopiii De La O Grădiniță ... Dus În Pădure. Acolonu Știau Ce Să Culeagă: Fragi ... Ciuperci. După Ce Auumplut Coșulețele ... Întors Bucuroși La Case
Analiza Frazei Pls Repede
Cand Este Tensiunea Din Fir 0?
Determinati Cardinalul Urmatoarelor Multimi: A={x|x E Z Si |x|+|x+1|=0 B={x|x E Z, X Impar Si |x|<7}
15. Defrişarea Pădurilor Şi Incendiile Sunt Dăunătoare Urşilor Koala.Scrie Un Text, De 10-12 Rânduri, În Care Să-ti Spui Părerea Despre Necesitatea Protejăriime
Alcătuiți Propoziții În Care Substantivul "Iași" Să Fie In Cazul Acuzativ Cu Funcția Sintactica De Atribut; Alcătuiți Porpozitii In Care Substantivul "Iași" Sa
Buna Seara..am Si Eu Nevoie De Ajutor Cu Un Ex Pt Pregatire La Mate Pe Care As Vrea Sa Mi-l Explicati Cat De Mult Puteti Pentru A-l Intelege.. Se Considera Func
Problema La Matematică -fracții
1) Din Produsul Numerelor 3 Și 8, Scade Suma Lor. Ce Număr Obții? 2) Produsul A Trei Numere Consecu Tive Este 24. Care Sunt Numerele? 3) O Fetiță A Făcut 1