Răspuns :
Odata am fost la munte cu parintii mei si am vazut doua caprioare de munte.Ele se certau pentru mancare.Una dintre ele a decurs la alta metoda si a inceput sa o loveasca pe cealalta. Eu si parintii ne-am gandit sa cautam acelasi tip de mancare pentru caprioara ramasa fara mancare. Intr-un final am gasit mancarea si caprioara ne-a multumit dand din cap.
Aceasta a fost excursia la munte.
A fost bine??
Daca da....coroana
Aceasta a fost excursia la munte.
A fost bine??
Daca da....coroana
ÎN EXCURSIE
Eu și colegii mei am plecat într-o excursie la munte. Acolo am observat multe chestii foarte interesante. Doamna învatatoare ne-a spus totul despre fiecare munte în parte. Făceam o pauză la fiecare 30 de minute de urcare.
A venit și pauza prânzului. Eu mi-am mâncat sendviciul delicios pregătit de mama. Împreună cu mine, Ana, Maria și Daria am mers să mai vedem împrejurimile. Am găsit acolo un melc. Era tare drăguț! Iam făcut poze cu telefoanele și ne-am îndreptat înapoi spre grup.
Sper că te-am ajutat!
Eu și colegii mei am plecat într-o excursie la munte. Acolo am observat multe chestii foarte interesante. Doamna învatatoare ne-a spus totul despre fiecare munte în parte. Făceam o pauză la fiecare 30 de minute de urcare.
A venit și pauza prânzului. Eu mi-am mâncat sendviciul delicios pregătit de mama. Împreună cu mine, Ana, Maria și Daria am mers să mai vedem împrejurimile. Am găsit acolo un melc. Era tare drăguț! Iam făcut poze cu telefoanele și ne-am îndreptat înapoi spre grup.
Sper că te-am ajutat!