RO Study
👤
Beatrice071
Beatrice071
15-05-2018
Matematică
a fost răspuns
Vă rog să mă ajutați!
Răspuns :
Sanduurzica
Sanduurzica
15-05-2018
L=15 m
l=4 m
P=L+L+l+l
P=15+15+4+4
P=38 m
Lungimea barei=38-1=37 m
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
In Penar Am 17culori,cu 15 Mai Putine Stilouri,iar Betisoare Cat Culori Si Stilouri La Un Loc.Cate Obiecte Am In Penar?
Subluneaz Predicatele Si Stabileste Numarul De Propoziti Din Fiecare Enunt . Gaita De Munte Sau Alunarul Colectioneaza Toamna Alunele, Un Perioada Coacerii
Miruna Si Filip Au Cate Un Album Cu Fotografii Din Excursii. Numarul Fotografiilor Mirunei Este De 3 Ori Mai Mare Decat Al Decat Al Lui Filip,iar Diferenta Es
Identifica Toate Fractiile Subunitare De Forma: M:3supra 10 > M:3:3 Supra 10 n Supra 7
Suma A Doua Numere Este 119.Al Doilea Numar Este Triplul Diferenei Dintre Primul Numar Si El.Care Sunt Numerele
Ce Inseamna Cash Me Outside Howboh Dah
Adauga Cuvinte Noi In Casetele Libere. DAU COROANA! • _________ ___________ Picaturile __________ Se Scurg _________ Si ___________ . • _________ _________ Pica
Buna . Va Rog Să Îmi Ziceți Și Mie Ce Înseamnă ,,june Flori,,.
Nasul Lui Pinocchio Are 5 Cm In Lungime. Atunci Cand Pinocchio Spune O Minciuna, Zana Dreptatii Face O Vraja Si Ii Creste Nasul Mincinosului Cu 3 Cm. Atunci Pin
Doar Cele Încercuite!+Daca Stiti:Calculati Aria Dreptunghiului Care Are Lungimea Si Latimea De:1,2 Dam ,respectiv 80 Dm