RO Study
👤
MusaWinx
MusaWinx
15-05-2018
Limba română
a fost răspuns
Vă rog din suflet să mă ajutați!!!
Răspuns :
Prostulll
Prostulll
20-05-2018
verde-adj, f.s. At. adj
verdele- s.c., f.s. S
verde-adj, f.s. N.P.
senin-adj, At.adj
senin-adj, N.P.
seninul-s.c., S
seninul-adj., At.adj
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 83+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Spuneti-mi Va Rog Curiozitati Despre Mamiferele Insectivore. Cat Mai Rapid, Daca Se Poate!
In Trei Saci Erau 653 Kg Cu Faina. Dupa Ce Din Fiecare Sac S-a Luat Aceeasi Cantitate De Faina,in Primul Sac Au Ramas 28 Kg,in Al Doilea O Cantitate De 2 Or
Un Revervor De Apa In Forma De Prisma Patrulatera Regulata Cu Perimetrul Bazei De 40 Dm Si Inaltimea De 20 Dm.a) Calculati Latura Bazei Si Volumul Prismei;b)pen
Un Dreptunghi Poate Fi Impartit In Cinci Patrate Egale Cu latura De 3 Cm. Care Este Perimetrul Dreptunghiului ?
Desparte In Propoziti urmatoarele Fraze +contragere!Mama Asculta Resemnata Tot Ceea Ce I Se Spunea Ca Si Cand Ar Fi Auzit Numai Cuvinte De Lauda La Adresa
Expresii , Citate Minunate. Dau Cel Mai Bun La Cele Mai Multe Expresii Care Sa Trezeasca Sentimente Si Sa Impresioneze.
Un Documentar In Scris despre Un Animal Salbatic...va Rog Mult !
Determinati 4 Nr Naturale Stiind Ca Primul E O Cincime Din Al Doilea, Al Doilea E O Treime Din Al Treilea, Al Treilea E O Doime Din Al Patrulea, Iar Al Patrulea
Imi Puteti Spune Si Mie Rezumatul Cartii Faceti Cunostinta Cu Lola Vol 1??? Va Rog Frumos!!!
Spuneti-mi Va Rog Curiozitati Despre Mamiferele Insectivore. Cat Mai Rapid, Daca Se Poate!