RO Study
👤
Rusualis30
Rusualis30
14-05-2018
Biologie
a fost răspuns
Ce fel de schelete are rechinul
Răspuns :
Bubulitz
Bubulitz
14-05-2018
Scheletul este cartilaginos-osos
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vocabular Pățanie - Aici: Întâmplare, Peripeţie; A Chicoti - A Râde Pe Ascuns; Clăbuci - Spumă Făcută De Săpunul Amestecat Cu Apă; Dispreț - Lipsă De Stimă. Und
Un Automobil A Parcurs O Distanță În 3 Zile. În Prima Zi A Parcurs 3/5 Din Drum, În A Doua Zi 1/5 Din Rest Și În Ziua A Treia A Parcurs Restul Distanței Rămasă
Ajutor Va Rog Dau Corona
Rezolvare.............
Pe Un Derdeluș De Unghi Α = 30° Se Află O Sanie De Masă M = 10 Kg. Pentru Că Zăpada Sa Topit, coeficientul De Frecare La Alunecare Dintre Sanie Și Derdeluș Este
23 Lucraţi În Echipe! Creați Și Rezolvați Probleme După: A) Dialog B) Schemă Eu Am 90 De Ani. 1 Bluză... ? Lei 6 Bluze 540 Lei 3 Bluze ... ? Lei Sunteți De 5 Or
4. In Figura Alăturată, Dreptunghiul ABCD Reprezintă Peretele Unei Clădiri Cu AB 4 M Şi AD =3 M. Poli Gonul AMQCPN Este Colorat Diferit Față De Restul Zidului.
Un Enunt Interogativ In Care “lângă Râu” Sa Fie Complement Indirect
Salut.Am Avut Un Vis Foarte Dubios, Să Vi-l Povestesc.Deci Eram La Mine In Spatele Blocului Am O Parcare Și O Școală.Im Acel Vis Scoala Era Groapa De Gunoi Si P
5. În Gruparea De Mai Jos Valorile Rezistenţelor Sunt: R₁ = 32, R2 = 9 2, R3 = 12 2 Şi R4 = 42. Să Se Determine: A) Rezistența Totală A Grupării De Rezistoare;