RO Study
👤
MiculGigant1
MiculGigant1
14-05-2018
Matematică
a fost răspuns
Opusul numerelor :
3
-3
+3
Sunt ?
Răspuns :
Gicubalan73
Gicubalan73
14-05-2018
Opusul numerilor
3-3+3este:>3+3-3
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 69+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrieti Notiunea De Orient Antic
Ajutatima Saa Scriu ce Dossebiri Exista Intre Periodizarea Istorie Universale Fata De Cea A Rominilor, Epoca Moderna???
ARATATI CUM SAU FORMAT URMATOARELE CUVINTE TIPARNITA,A INMULTI,MANUSCRIS,CARTURAR,INGRAMADIRE,TRANSCRIERE,INPESTRITAT,RASCUMPARAT
Alcatuieste Un Enunt In Care Un Subiect Multiplu Sa Aiba Drept Predicat Verbul La Indicativ Prezent : A Agrea . Multumesc :)
Mama Are 33ani Fica Ei Are 11ani Cand Suma Varstelor Lor Va Fi Dubla??
"ce Simt Cind Deschid O Carte Veche" .............in 10 Rinduri De Caiet De Scris)) Va Rog Ajutatima!
Trebuie Sa Fac O Compunere Narativa De 10-15 Randuri In Care Sa Povestesc O Intamplare Fantastica Prin Care A Trecut Norocel , Un Pui De Leu Care S-a Ratacit Pr
Determinati Ipoteza Si Concluzia Teoremei: a)daca Numarul Natural Se Divide Cu 4 Atunci El Se Divide Cu 2 b)daca A >b Atunci A+c > B+c Pentru Orice Numa
Am Nevoie De Ceva Ideei Pentru A Scrie Un Comentariu Literar La Poezia ,,in Limba Ta,, De Grigore Vieru....am Scris Cite Ceva Dar Nu Prea Mai Am Ideei Accept Or
Alcatuieste Un Enunt In Care Un Subiect Multiplu Sa Aiba Drept Predicat Verbul La Indicativ Prezent : A Agrea . Multumesc :)