RO Study
👤
Doinacatargiu
Doinacatargiu
26-01-2015
Limba română
a fost răspuns
propozitii cu cuvintul citire
Răspuns :
Lidia8
Lidia8
26-01-2015
Doamna vrea sa auda o
citire
corecta si frumoasa.
Cartile de
citire
sunt minunate si educative.
Eu vreau sa am o
citire
extraordinara cand ajung la scoala.
sper ca te-am ajutat ):
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 85+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Frimkos Macar Un Obicet Sa Facetieste Urgent Imi Oune Nota ..!!dau Toate Punctele Plus COROANA SI ABONARE !!
………………………………………………..
Numește O Țară Care A Acordat Ajutor Americanilor In Timpul Războiului Cu Britanicii
Transformați Următoarele Fracții Zecimale Finite In Fracții Ireductibile:a)0,875b)0,125c)0,016d)0,040e)2,032F)4,375g)5,056h)1,625pe O Foaie Va Rog
Data. Luna Unitatea De Învățare Nr. 7 DREPTATEA Moduri De Expunere Şi Linii De Subiect In Roman Predicatul Atributul Complementul Evaluare Sumativă Practică Pre
Va Rog Urgent Ex 20 Cat Mai Simplu Si Explicit Sunt Clasa 2.
4. Alege Varianta Corectă, Justificându-ți Răspun- Sul. În Fragmentul Următor Din Povestea Lui Harap-Alb De Ion Creangă:,,Și Atunci, Harap-Alb Se Şi Înfăţişază
De Acasă Pana La Școala Antonia Străbate O Alee Lunga De 45de Metri .de O Parte Și De Cealaltă Sunt Plantați Trandafiri Din 5in 5 Metri Câți Trandafiri Sunt
VA ROG AJUTATIMA CA NU STIE SORA MEA Întrebarea E Asa ,,Un Muncitor Sapa 20 M De Șanț În 2 Ore. Lucrând În Același Ritm, Câți M De Șanț Va Sapa În 5 Pre?"
12. Citeşte Textul De Mai Jos. Subliniază Cu O Linie Substantivele Şi Cu Două Adjectivele. Dau Coroană Și 5 Stele.