Răspuns :
Raspuns:
Am terminat clasa a treia.
Sunt elev/a din totdeauna.Tocmai ce am terminat clasa a treia.Nu mi vine sa cred ca boi trece in clasa a patra.Mi se pare cea mai grea clasa.Dar sunt ascultator/ascultatoare si ambitios/ambitioasa si ma voi descurca cu usurelu.Ma bucur deoarece sunt mare si voi fi primul/prima pe clasa.La revedere clasa a treia.Bun venit clasa a patra.
Am terminat clasa a treia.
Sunt elev/a din totdeauna.Tocmai ce am terminat clasa a treia.Nu mi vine sa cred ca boi trece in clasa a patra.Mi se pare cea mai grea clasa.Dar sunt ascultator/ascultatoare si ambitios/ambitioasa si ma voi descurca cu usurelu.Ma bucur deoarece sunt mare si voi fi primul/prima pe clasa.La revedere clasa a treia.Bun venit clasa a patra.
Am terminat clasa a treia și odată cu ea am terminat încă un capitol al vieții mele,usor usor,pas cu pas ajung acolo unde mi-am propus îndeplinindu-mi visul.Cu meritul doamnei invatatoare voi ajunge și mai sus.Le multumesc parintilor mei pentru ca m-au ajutat in tot ce mi-am propus,iar acum ca vine clasa a 4 a totul va fi mai greu,dar cu siguranța va fi mai frumos.Sa vina vacanța mare!