RO Study
👤
Andreeijocuri
Andreeijocuri
13-05-2018
Matematică
a fost răspuns
ex 10,12 va rog dau coroana
Răspuns :
Carinacraciun
Carinacraciun
13-05-2018
Te pot ajuta doar la a doua oentru ca prima nu se vede
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Se Imultesc 2 Puteri Cu Baze Si Exponenti Diferiti 2^29·3^15
Va Rog. Repede! Am Mare NevoieProblemele 4 Si 5
Consruieste Ofraza Dupa Schema:pp+sb+sb+sb Iar Intr-e P2 Si P3 Safie O Virgula
Anca A Mâncat Un Sfert Din Tort De Înghețată Iar Părinții Ei Au Mâncat Două Sferturi Află Fracția Corespunzătoare Părții De Tort Care A Rămas. Cu Aflăm Va Rog R
Un Nr Este Adunat Cu Patrimea Numarului 824 Apoi Este Micsorat Cu Produsul Numerelor 97 Si 8 Si Se Obtine Diferenta Numerelor 8201si 6494. Afla Numarul
Ștefan Se Pregătește Pentru Concursul De Matematică El Și A Propus Să Rezolve 100 De Exerciții În Prima Săptămână A Rezolvat Câte Patru Exerciții Zile Iar În Ur
Ștefan Se Pregătește Pentru Concursul De Matematică El Și A Propus Să Rezolve 100 De Exerciții În Prima Săptămână A Rezolvat Câte Patru Exerciții Zile Iar În Ur
Vă Rog Ajutați-mă Și Pe Mine Aici: 1.Unde A Apărut Iluminismul? 2.Numiți Reprezentații Iluminismului. 3.Care Era Concepția Iluminiștilor Despre Dumnezeu? 4.Care
Stabilește Tipul Afirmației(A F)ce Se Referă La Metalele Alcaline:a)A F Metalele Alcaline Se Oxidează Ușor În Aer,de Aceea Se Păstrează Sub Un Strat De Ulei Veg
Vă Rog Ajutați-mă Și Pe Mine Aici: 1.Unde A Apărut Iluminismul? 2.Numiți Reprezentații Iluminismului. 3.Care Era Concepția Iluminiștilor Despre Dumnezeu? 4.Care