RO Study
👤
Miruna4321
Miruna4321
13-05-2018
Matematică
a fost răspuns
Va rog sa ma ajutati , ex 4
Răspuns :
Ionutgaina80
Ionutgaina80
13-05-2018
Sper ca te-am ajutat! Succes!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 65+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Determina Numerele X Si Y Stiind Ca :a) Sunt Invers Proportionale Cu 2 Si 3 , Iar X-y=10.
O Compunere In Care Sati Prezinti Opinia Despre Importanta Proiectarii Filmelor Romanesti La Zaragoza
In Triunghiul FGH , [F F' , [G G' Sunt Bisectoare Iar FF' ∧ GG' = {T} . Stiind Ca M( < GFT) = 40 Grade Si M (<THG) = 30 De Grade , Sa Se Determine Masuril
Imi Puteti Caracteriza Fizic Pe Vitoria Si Ghiorghita Din Baltagul ?Eu Stiu Cum Sunt Ei Morali Dar Fizic Nu Stiu.
Pentru Argintarea Unui Obiect Oarecare S-au Intrebuintat 157,5 G Argint . Grosimea Stratului De Argint Este De 0,05 Mm ce Suprafata Are Obiectul ?
12 Muncitori Pot Termina O Lucrare In 20 De Zile . Dupa 5 Zile , 6 Muncitori Pleaca Pe Alt Santier . In Cate Zile Vor Termina Lucrarea Muncitorii Ramasi ?
Bună! Mă Ajută Cineva Si Pe Mine? Am Nevoie Sa Fac O Compunere Despre Un Personaj Sau Un Tablou Al Unei Persoane. Trebuie Să o Impresionez total Pe Doamna ! A
Un Corp cu Masa De 27 G Este Suspendat De Un Resort Avand Constanta Elastica K=100 N/m.care Este Alungirea Resortului? (g=10 N/kg)
Aflati Doua Numere Care Au Raportul 0,(3) Si Diferenta 2,4
Alcatuieste Un Enunt Cu ,,copilarie,, In Dativ