RO Study
👤
Rkkiii
Rkkiii
12-05-2018
Limba română
a fost răspuns
va rog exercitiul 1 urgent!
Răspuns :
Andray
Andray
12-05-2018
A) (iti scriu dorect completat) patrat,cerc inima cerc patrat cerc inima
B) A1; B3; C1 A4;B3;C2;D1 1A;2B A2;B1;C3
A3 si A5 ;B2; C4; D3
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 58+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Bunica Are În Curte 54 De Păsări: Găini, Rațe Și Gâște. Numărul Gâștelor Este De 3 Ori Mai Mic Decât Al Rațelor, Iar Găini Sunt Cu 12 Mai Multe Decât Rațe. Câte
Buna! Va Rog Sa Ma Ajutati! Nu Stiu Daca Am Facut Corect. DAU COROANA!!
Fizică………………………50 De Puncte
Rezolvă Problema Cu Plan: Metoda II - Adunarea A Două Diferente. Într-o Serà Creșteau 21 470 Lalele Roşii Şi 17 803 Lalele Galbene. Câte Lalele S-au Vândut, Dac
Recititi Fragmentul Din Manual Cuprins Intre Utmatoarele Enunturi"intra In Curte Incet Ferinduse Sa Nu Trezeasca Pe Cineva" Si "hai Mai Repede Il Indemna Morome
Cine Mă Poate Ajuta Cu ,câteva Cuvinte Pt Bunica Din Ceruri,pe Care Nu Am Cunoscut-o . Nu Am Idee Ce Ar Trebui Să-i Scriu
Rezolvare Mecanica Facultate Anul 1 , Dau Cate Puncte Doriti , Numai Sa Ma Ajutati. Nu Merge Sa Atasez Poza Aici
19 În Urma Unui Test De Evaluare La Matematică, Cei 25 De Elevi Ai Clasei A obţinut Următoarele Note: 4 Elevi Nota 7; 6 Elevi Nota 8; 8 Elevi Nota 9; 4 Elevi No
Ce Înțelegeți Prin Organizarea Antropică A Spațiului Geografic
3. Prorocii Sau Protfeti Au Grăit Dinainte Evenimente Ce Aveau Să À Se Întâmple, Intrucat Dumnezeu I-a Inspirat. Momentul Naște- I Domnului Vestit De Prorocul D