RO Study
👤
Zuza642005
Zuza642005
11-05-2018
Matematică
a fost răspuns
8 și 10 va rog mult de tot.
Răspuns :
Sara123758
Sara123758
12-05-2018
la 8 unghiul ABC este mai mare decât celălalt unghi
la 10 trebuie sa faci desen doua drepte care sa fie egale .(cred ca asa este)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Imi Dati Si Mie Sinonime Cu Maior?
A) El Povesteste Copiilor.El Povesteste Nepotilor.El Povesteste Buniciilor.El Povesteste Vecinolor.b)Vom Oferi Flori Colegei.Vom Oferi Flori Doamnei.Vom Oferi F
Va Roog...Aflati Lungimea Diagonalei Unui Dreptunghic Cu Aria De 480 Cm² Si Perimetrul De 92 Cm(Comform T Lui Pitagora)Multumesc...
The Goal Of Life Is Living In Agreement With Nature. Eseu Sau Macar Ceva Idei ...
Simplificati Urmatoarea Fractie !! :D 2²x3³x7 ----------- 2³x3²x7
Din Suma De 150 Pe Care O Avea,Ana A Cheltuit Pe Ghiozdan 30%. Cu 40% Din Rest Si-a Cumparat Caiete Si Creioane.Cati Lei I-au Mai Ramas Anei? Va Rog Rezolvare
Mama Este Mai Tanara Decaht Bunica Cu 22 De Ani .Varsta Mea Reprezinta Un Sfert Din Varsta Mamei.Afla Varsta Fiecaruia Stind Ca Suma Varstelor Celor Trei Este 1
Alcatuiti Va Rog Propozitii Cu Cuvintele....regină,ruginii,gingaş,gimnastică,girafă
Salut Am De Facut Un Scurt Text In Care Sa Folosesti Cuvintele:stup,lucratoare,prisacar,miere.Ajutati-ma Va Rog
Explică Folosirea Virgulei În Strofa:„Când O Salcie Pletoasă Lin Pe Baltă Se Coboară,Când O Mreană Saltă-n Aer După-o Viespe Sprintioară,Când Sălbaticele Rațe S