👤
a fost răspuns

Am nevoie de traducerea acestui text din engleza in romana...fără google translate.doar cine se pricepe foarte bine,va rog!
Un fel de rezumat

Am Nevoie De Traducerea Acestui Text Din Engleza In Romanafără Google Translatedoar Cine Se Pricepe Foarte Bineva Rog Un Fel De Rezumat class=

Răspuns :

o analiză care include toate nivelurile fiecărui factor static, numărul de femele din acest eșantion (care reprezintă cel mai puțin grav dintre continuu-ul criminalității), care a reefectat de fapt, este prea obositor pentru a permite să se facă declarații fiabile despre fie caucazianul, femele în ceea ce privește interacțiunea sau lipsa acestora) a factorilor de risc statici și dinamici. După cum demonstrează rezultatele unui ANOVA 2 x 2 (Race x Gender), ambele sexe, Fl. 6691.32, p <.01 și racelethnicitate. F, 669) 662, pc.05. contribuie la nivelurile de recidivă indiferent de informațiile despre factorii dinamici. pentru a examina relația dintre factorii statici și cei dinamici cu adăugarea în datele GRAD ne îmbunătățește în continuare înțelegerea diferenței dintre rata de recidivism masculin afro-american și cea a eșantionului global Când bărbații din Africa de Sud sunt determinați să aibă niveluri mai scăzute decât media în domeniul responsabilității și al educației, rata de recidivă este de numai 9% (nu este diferită statistic de cele 13% raportate în eșantionul global). În schimb, acei bărbați africani americani care au fost considerați a fi la niveluri mai mari de risc în oricare sau unul.

Am incercat sa.l traduc m-a ajutat mama mea putin dar nu stiu daca este bine!

Sper ca te-am ajutat