Răspuns :
o analiză care include toate nivelurile fiecărui factor static, numărul de femele din acest eșantion (care reprezintă cel mai puțin grav dintre continuu-ul criminalității), care a reefectat de fapt, este prea obositor pentru a permite să se facă declarații fiabile despre fie caucazianul, femele în ceea ce privește interacțiunea sau lipsa acestora) a factorilor de risc statici și dinamici. După cum demonstrează rezultatele unui ANOVA 2 x 2 (Race x Gender), ambele sexe, Fl. 6691.32, p <.01 și racelethnicitate. F, 669) 662, pc.05. contribuie la nivelurile de recidivă indiferent de informațiile despre factorii dinamici. pentru a examina relația dintre factorii statici și cei dinamici cu adăugarea în datele GRAD ne îmbunătățește în continuare înțelegerea diferenței dintre rata de recidivism masculin afro-american și cea a eșantionului global Când bărbații din Africa de Sud sunt determinați să aibă niveluri mai scăzute decât media în domeniul responsabilității și al educației, rata de recidivă este de numai 9% (nu este diferită statistic de cele 13% raportate în eșantionul global). În schimb, acei bărbați africani americani care au fost considerați a fi la niveluri mai mari de risc în oricare sau unul.
Am incercat sa.l traduc m-a ajutat mama mea putin dar nu stiu daca este bine!
Sper ca te-am ajutat
Am incercat sa.l traduc m-a ajutat mama mea putin dar nu stiu daca este bine!
Sper ca te-am ajutat