RO Study
👤
Anonim
Anonim
10-05-2018
Limba română
a fost răspuns
portretul personajului principal
Răspuns :
Danielpavaleanp7qo97
Danielpavaleanp7qo97
10-05-2018
Dumitru onisor este un copil palid si maruntel si cu niste ciubote grele.Poarta pe cap o palarie veche ca o ciuperca.Si vorbeste cu un glas moale.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 13+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie Urgent La Romana Testul 62 Rezolvare Pentru Varamiu
2 Scrieți Toți Divizorii Numărului: a 5; f 33; b 16; g 42; c 23; h 63; d 27; i 64; e 28; j 80;
Scrie Câte Un Enunț Care Să Exprime :o Informație ,o Exclamație ,o Întrebare O Constatare
7. Fie Un Cerc De Centru O Şi A, B, C Puncte Ale Sale, Astfel Încât AOB = 35° Şi OCLOB. A) Dacă B Este Situat În Interiorul Unghiului AOC, Calculaţi Măsurile Ar
Sublineaza Verbele La Infinitiv Mie Miar Place La Sfârșitul Săptămâni Sa Merg Cu Familia Mea La Sora Mea Cu Familia Mea Miar Placea Sa Ne Uitam La Un Film Cu An
Transcrie Pe Caiet Următoarele Formule Chimice: KOH, NaCl, H2SO4, SO3, CuCO3, MgCl2, Al(OH)3, CuCl2, HCl, CaCO3, FeCl3, CaCl2, CO2. Subliniază Formulele Chimi
8 Formulează Prima Idee Principală A Fragmentului Menționând Cuvântul Cheie
Alcatuiti O Compunere Cu Urmatoarele Cuvinte: Betleem, Stea, Pestera, Magi, Pastori ( Minim 5 Randuri )
De Realizat O Compunere De 10-15 De Rânduri În Care Sa Prezentați Ideea Centrală A Poeziei De Ce In Al Meu Suflet De M.EminescuDe Ce In Al Meu SufletD
Identifică Cazul Și Funcția Sintactică A Substantivelor Din Textul De Mai Jos Strandul De La Codlea, Numit De Tata-mare Şi De Toți Cei De Vârsta Lui Baia De Pă