RO Study
👤
Mata69
Mata69
10-05-2018
Limba română
a fost răspuns
Ce inseamna pentru tine libertatea compunere
Răspuns :
Razvanel1111
Razvanel1111
10-05-2018
libertatea pentru mine este felul meu exterior și interior de a ma exprima, libertatea înseamnă dezlănţuirea sufletească un sinonim pentru libertate este liniște sufletească
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 68+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Arătaţi Că (tg30° + Tg60°) Sin 60°= 2Vă Rog Urgent Matematică
Tu Es En Vacances. Tu Écris Une Carte Postale À Un(e) Ami(e). Tu Lui Parles Du Temps Qu’il Fait, De Tes Activités Et Des Personnes Qui T’accompagnent. (40-50 Mo
*Data:mele: Bicronu Beniss TonelaTEST DE EVALUAREțării Noastre.locuitori. Ea Nu Este Egal Răspândită Peîn OraşeleCompletează Spațiile Libere Cu Cuvintele Potriv
Subiectul 1 Fără Exercițiile 1 Și 3
În Figurile De Mai Jos,dreptele A Si B Sunt Paralele,iar Dreapta C Este Secanta. Completați Spatiile Punctate Pentru A Obține Propoziții Adevărate.
Va Rog Ajutati-mă!La Exercitiul 3!
Ce Inseamna Tipologia Unui Personaj, Si Inca O Intrebare Care Este Diferenta Dintre Portretul Fizic Si Cel De Caracter.
Ma Ajutati Va Roggg Nu Sunt La Acea Scoala
Teodor Pleacă La Școală. El Parcurge 2 750 M Cu Microbuzul Şcolar Şi 250 M Pe Jos. Ce Distanţă,exprimată În Kilometri, Este Între Casa Lui Teodor Şi Şcoală?ob C
Într-o Zi Un Telefon S-a Scumpit Cu 20% Din Preț, Iar După Trei Săptămâni Prețul Telefonului A Scăzut Cu 20%, Ajungând Astfel Să Coste 550 Lei. a) Află Prețul I