RO Study
👤
D86
D86
10-05-2018
Matematică
a fost răspuns
Va rog 1,2,3 nu stiu
Răspuns :
123alex098
123alex098
10-05-2018
asta o poti face doar cu rechizitele tale si la scoala
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 54+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Transforma Urmatoarele Unitati De Masura 1 Kg ?dm. ? Cm. ? Mm Multumesc Frumos ! <3
Cate Numere Se Pot Aproxima Prin Lipsa Sau Prin Adaos La 407?Scrieti-le!
Un Teren In Forma De Dreptunghi Are Lungimea De 53,5 M Si Latimea De 25,5m.Cat Costa Aratul Si Semanatul Întregului Teren,daca Pe Un Metru Patrat Acestea Costa
Care Este Mesajul Operei "Omida Si Furnica" De George Rasetti?- Eu Te Privesc De Sus, Furnică,Şi-mi Pari Atât De Mică!Te Văd Cum Jos MunceştiDin Greu,Ca Să Trăi
Determinati Numerele Reale X Si Y , Daca :[tex]4 X^{2} -4x +y^{2} -4y+5=0[/tex]
1)Alegeti Litera Sau Literele Corespunzatoare Raspunsurilor Corecte.-Soparla Reprezinta:a)Piele Cu Solzib)Coada Lunga Si Ascuțita La Varfc)Capul Turtit Dorso-ve
A+b=-3 a*b=-10 aflati A, B
5. Prezinta, In 30 - 50 De Cuvinte (3 - 5 Randuri), Semnificatia Enuntului: E Minunat Flacau Miron Si Nu E Minune Ca Toti Il Cauta Si-l Doresc. E Citat Din Gura
5. Prezinta, In 30 - 50 De Cuvinte (3 - 5 Randuri), Semnificatia Enuntului: E Minunat Flacau Miron Si Nu E Minune Ca Toti Il Cauta Si-l Doresc. E Citat Din Gura
In Triunghiul ABC Din Figura Alaturata Punctele D Si E Apartin Laturilor [AB] Respectiv [AC] Astfel Incat DE || BC , DE=10M. Se Stie Ca AB=AC=25m Si BC=40m a)