RO Study
👤
FataCuVoce
FataCuVoce
10-05-2018
Engleza
a fost răspuns
Va rog mult!Ajutati-ma !
Răspuns :
Ovi50
Ovi50
10-05-2018
2)He must have been tired.
3)She must have been very angry.
4)They must have lost the train.
5)He musn't have paid enough attention.
6)It must have rained.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 31+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Postat O Poza Cu Un Exercitiu Cu Polinoame Pentru Bac La Mate . Va Rog Sa Ma Ajutati Cu SUBPUNCTUL C) !
Daca La Rolul Cratimei Din Versul " Gândul De-acum, Val Moleșit" Am Spus Că Susține Rostirea Într-o Singură Silabă A Doua Părți De Vorbire Diferite Și Că Ajută
Azi, 8 Iulie, Floarea De Colt A Primit O Invitatie La Concertul Rozelor. A Pierdut-o Si Nu Mai Stie Cand Are Loc Spectacolul. Isi Aminteste Doar Ca Mai Sunt Dou
Patru. Sase. Opt. Zece. Se Sichimba Prima Litera Trei Cuvinte
Motive Literare Adrian Maniu, Alt Cantec Am Scris Dragostea, Tristețea... E Bine Ceva
Va Rog , Ajutati-ma !!! 1.Deoarece Dora Nu I-a Raspuns La Scrisoar , Jim Se Hotaraste Sa-i Scrie Un E-mail, Prin Care Sa Incerce Din Nou Sa-si Deschida Sufletul
Va Rog Ajutati-ma!!!exercitiile 8 Si 9
1)Realizează O Descriere A Unor Gălbenele.2)Alcătuiește O Compunere De 10-15 CUVINTE Care Să Se Termine Cu O Invãțăturã Și Să Aibă Cel Puțin Un Personaj Din Lum
Transforma Apoi Aduna 70 Dl Si 400 C L=..........l,18 Dal Si 90 Hl =.............l ,78 000cl Si 29 Dal=............l ,7kl Si 1500 Dl =.............l, 101 L=....
Este O Locuțiune Sau Expresie" Ionela Este Viața Mea"? Am Avut De Făcut Cu Cuvântul Viata