RO Study
👤
Quiling34
Quiling34
09-05-2018
Matematică
a fost răspuns
Ex d) va rog cât mai repede
Răspuns :
Аноним
Аноним
09-05-2018
Rezultatul calculului este 14.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 37+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrieți Ecuațiile Reacțiilor Chimice De Mai Jos Și Studiază Izomeria Geometrica Și Izomeria Optica La Compușilor Organic Implicat În Acestea.Aditia Ac
Argumentare Gen Liric Poezia "Izvorul Noptii" De Lucian Blaga,minim O Pagina De Caiet Studențesc,argumentarea Sa Fie Cat Mai Simplista Fara Termeni Prea Sofisti
Scrie-ti O Poezie Originala In 3 Strofe Compusa De Voi.Care Are Ca Titlul Si Tema Centrala Luna.AJUTATI MAA!!
Vă Rog Frumos Sa Mă Ajutați... Urgent. Nu Găsesc Rezolvare Pe Net. Am Vzt Ca A Mai Postat Cnv Si Degeaba
Explica Cum S Au Format Cuvintele Toate Cuvintele Derivate Din Text.Dau Toate Punctele Mele!Ajutor!
Cerința Scrieți Un Program Care Determină Câte Sticle De X Litri Cu Apă Trebuie Deschise Pentru A Umple Un Vas De Y Litri. Date De Intrare Programul Citește D
Doua Camioane Pleacă Simultan Unu Spre Celalalt Din 2 Localități Situate La Distanta De 300 De Km Una Fata De Cealaltă. Cunoscând Vitezele Celor 2 Camioane, Cal
Vă Rog Frumos Scrie-mi Și Mie 4 Propoziti În Engleza Despre Planete Si Este De Clasa A 4 A Dau Coroana
1)Gāsiti Cate Un Sinonim Pentru Urmatoarele Cuvinte : Ferice :Siguratece:Blāndā:Armonie:
Pentru SO2 Determinati: a)Raportul Atomic b)Raportul De Masa c)Masa Moleculara VA ROOOG REPEDDEEEE !!!