RO Study
👤
Edy001
Edy001
09-05-2018
Limba română
a fost răspuns
Cuvant derivat cu "-ătate".
Răspuns :
MiaForNow
MiaForNow
09-05-2018
singuratate,bunatate.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 99+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Calculati Raportul Molar Toluen:naftalina Intr-un Amestec Format Din 18,4 G Toluen Si 38,4 G Naftalina.
Inlocuieste Printr-un Cuvant Expresiile Urmatoare.baga De Seama,trece Strada.o Lua La Sanatoasa,din Loc In Loc
Daca 8 Creioane Costa 16 Lei Cat Costa 6 Creioane? Ofer Coroana
Alex Sa Gandit La Un Numar De Patru Cifre Cu 48 De Sute, Cifra Zecilor Este Jumatatea Din Cifra Sutelor, Iar Cifra Unitatilor Este Un Sfert Din Cifra Miilor.
Afla Diferenta Dintre Cel Mai Mic Nr. Format Din Patru Cifre Disticte Si Catul Nr. 54 Si 6
Alcatuieste Un Text Creativ Cu Urmatorul Inceput Dat. Da-i Un Titlu Potrivit. ,, Imi Amintesc, Ca Şi Cum A Fost Ieri , Ziua Aceea De Vara În Care Eu Si Mama Ne-
Desi Afirma Ca Nu-i Plac, Domnul Koreandre, Foloseste Des Cuvantl Copil a) Construieste Sase Derivate Ale Acestui Cuvant.
Am De Facut O Observatie In Legatura Cu Prezenta Substantivelor Si A Adjectivelor Intr-o Descriere
Precizeaza Mijlocul Intern De Imbogatire A Vocabularului Prin Care Sa Format Cuvintele:niciodata,miazanoapte,nepedepsiți
Un Triunghi Dreptunghic Isoscel Are Aria Egala Cu 18 Cm2 .Ipotenuza Acestuia Este De : Aratati-mi Cum Ati Facut,va Rog.