RO Study
👤
Cipi31
Cipi31
09-05-2018
Limba română
a fost răspuns
noi,voi ei,ele,,ia ,tu,eu,ea. taie intrusul
Răspuns :
Anamariby123
Anamariby123
09-05-2018
Intrusul este "ia", deoarece este verb, nu pronume.
Answer Link
HawkEyed
HawkEyed
09-05-2018
intrusul este "ia" ( verb )
celelalte cuvinte sunt pronume personale
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 92+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Să Explorăm Textul Cubul. Grupați-vă În Șase Echipe. Fiecare Echipă Va Rezolva Una Dintr Cerinţele Corespunzătoare Fețelor Unui Cub, Obținând Fiecare Câte U Pro
Alcătuiește Câte Două Enunțuri În Care Să Folosești Cuvintele Iau Și I-au
5. Selectează Variantele De Răspuns Ce Indică Acţiuni Ale Omului Care Pot Däuna Mediului Înconjurător: *poluarea Apei, Aerului, Solului *împădurirea/plantarea C
Imi Dati Si Mie Niste Idei Trebuie Sa Fac O Carticica De Toamna La Romana Si Nu Stiu Ce Sa Scriu In Ea VA ROGG
Determinaţi Masa (în Kg) De Apă Care Poate Fi Încălzită De La Temperatura T1 = 10 0C La Temperatura T2 = 80 0C, Cu Ajutorul Căldurii Degajate La Arderea A 70 D
5. Descompuneţi În Baza 10 Următoarele Numere Naturale: A) 285 ; B) 342 ; C) 407 ; D) 563 ; E) 801 ; F) Abc, A= 0.
1. Scrie Un Dialog (de 5-6 Replici) Între Moțoc Și Un Alt Boier, Căruia Moțoc Îi Relatează Întâlnirea Cu Alexandru Lăpuşneanul.REPEDEEE ,DAU COROANA!!!
B) Alcătuiți Planul De Idei Al Textului. Povestiți Textul După Plan. C) Realizați Un Desen De Grup În Care Veți Prezenta O Secvență De Text. PENTRU DOAR CLASA I
Grupează Convenabil Termenii Și Efectuează
AVANT L'ECOUTE1 Al Observe Les Illustrations Décris Les Images Avec Le Vocabulaire Que Tu Connaisb) Découvre D'autres Éléments De La Chambre De Thomas.Observe L