RO Study
👤
Valuldeinfo
Valuldeinfo
09-05-2018
Limba română
a fost răspuns
ghicitori despre munca
Răspuns :
Ciumacionov
Ciumacionov
09-05-2018
cine le face pe toate cu masura(croitorul)
harnic mic si subtirel trage ata supa el(acul)
toata este numai gura parul de pe frunte -ti fura.(foarfeca)
doua surioare foarte taitoare.(foarfeca)
urechi are,dar n-aude,e micut si tot inpunge
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 59+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cine Ma Ajuta Primeste 100 De Puncte Prezinta In Minimum 50 De Cuvinte,semnificatiile Fragmentului Urmator,evidentiind Rolul Dialogului In Structura Mesajului
Cuvintele Din Enunțul ,,Eu Am Mers La Mare Cu Familia.”, Au, În Ordine, Următoarele Valori Morfologice: * 8 Puncte Pronume Personal, Verb, Substantiv, Substan
Completează Următoarele Enunțuri Cu Informații Din Textul Dat:a) Cel Mai Lung Nume Din Lume Este Dat Unui.....b) Locul Cu Cel Mai Lung Nume Din Lume Se Află În.
Explică Folosirea Semnelor De Punctuație Și De Ortografie În Fragmentul Următor: De Unde Să Știe Ei Spaima Lui Ismail? Prima Oară Se Prefăcuse Bolnav, Acum N-ar
Efectuează._________.
A. E = {x € Z | -3|x Şi |2x-1| < 19}b. F = {x € Z | 13/x+2 €}Am Nevoie De Ambele Puncte Rezolvate, Va Rog
Efectuează 2.______.
Subliniază Cu O Linie Cuvintele Care Conțin Diftongi Și Cu Două Linii Pe Cele Care Conțin Vocale În Hiat Din Fragmentul Următor: Eu...drept Să-ți Spun...nu-mi M
Refolmuleaza Enunturile Urmatoare Astfel Incat Sa Devina Adevarate : Muntii Calimanisunt Cei Mai Inalti Munti Din Grupa Paraang.
Se Consideră Funcţia F: R→R, F(x) = 2x² + 3e× - 2018. Se Arate Că Orice Primitivă A Funcţiei F+2018 Este Crescătoare Pe R