RO Study
👤
Roxanacrp
Roxanacrp
08-05-2018
Matematică
a fost răspuns
Rezolvați in Z inecuația :
5x+6<60
Răspuns :
Slavitescudora
Slavitescudora
08-05-2018
5x<60-6
5x<54
x<54/5
x€(-infinit, 54/5)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 88+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Rezolva Printr-un Exercitiu Cu Mai Multe Operati; Din Cel Mai Mare Numar De Doua Cifre Scade Produsul Numerelor 4 Si 6 Si Catul Numerelor 40 Si 5.
O Minge A Fost Aruncata Vertical In Sus Cu O Viteza De 10 M/s.Pina La Ce Inaltime Va Urca Mingea Daca Influenta Aerului Se Neglijeaza?
Îmi Zice Cineva 5 Ecuații Și 5 IInecuații Va Rog Rezolvate
Va Rog Sa-mi Analizati Urmatoarele Numerale Din Propozitii: Clasa A PATRA,aveam ZECEani.Eram Pe Atunci 18 Copii In Clasa.Colega Mea ,Giulia,A DOUA La Catalog.O
Descrierti Un Obiect Urgent Va Rog In Lb Franceza
Aratati Ce Functie Sintactica Indeplinesc Adjectivele Din Propozitiile De Mai Jos: Lupta Celor Doi A Fost Apriga. Oamenisunt Harnici. Parul Ei
Latura Unui Pătrat Este Cel Mai Mare Număr Par Mai Mic Decât 20. Află Treimea Sumei Laturilor Sale.
Ma Nevoie De O Compunere Cu Titlul Ouale De Pasti
1.Aflati Aria Triunghiului: a) Triunghiul Dreptunghic Isoscel Cu O Cateta De 4 Cm b) Triunghi Cu O Latura De 8 Cm Si Inaltimea Corespunzatoare Ei De 12 Cm c) Tr
Un Taran A Adus La Piata 345 Kg. De Legume. Daca Rosiile Sunt De 3 Ori Mai Multe Decat Vinetele, Iar Ardeii Cu 19 Kg. Mai Putine Decat Rosiile, Afla Cate Kilogr