RO Study
👤
XxRazer
XxRazer
08-05-2018
Limba română
a fost răspuns
Va rog frumos sa ma ajutati, ofer 10 puncte!
Răspuns :
Sorinnoroc
Sorinnoroc
13-05-2018
care ne-au creat copilării solare- PSAtr. (Atributivă)
să înțelegem ce-i cu lumea asta- PSCD (completivă directă)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 34+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
În Fața Școlii Este O Alee Lungă De 10 Metri. Din 2 În 2 Metri Sunt Stâlpi De Iluminat Pe Ambele Părți Ale Aleii. Câți Stâlpi De Iluminat Sunt În Total Pe Aleea
Dacă 30% Din Numărul A Reprezintă 45% Din B Atunci Valoarea Raportului B Supra A Este Egală Cu
F. Construiește O Propoziție Dezvoltată După Următoarea Schemă: A/numeral Ordinal+S/substantiv Comun+A/substantiv Comun+PN
Știți O Aplicație În Care Nu Poti Suna Numai Să Vorbesc Prin Chat Cu Oamenii În Română Care Pot Să Vorbesc Cu Oamenii Să Spun Problemele Mele Fără Să Plătesc Ni
Știți O Aplicație În Care Nu Suna Numai Să Vorbești Prin Chat În Română Care Pot Să Vorbesc Cu Oamenii Să Spun Problemele Mele Fără Să Plătesc Nimic? De Fete
15. În Triunghiul ABC Cu M(4A) = 90° Se Cunosc AB = 8 Cm Şi BC = 10 Cm. Fie E Mijlocul Laturii (AB). A) Calculaţi AC. B) Calculaţi CE.
Lucrează În Pereche Află Numerele Necunoscute, Apoi Completează Textele De Mai Jos Cu Rezultatele Obținute. 6 000: A = 2 723 + C = 2 695 E:7=277 1 600:ƒ= 10 Bx
45. În Diagrama De Mai Jos Este Reprezentată Situația Mediilor Elevilor Unei Școli La Sfârșitul Unui An Școlar. Dacă Școala Are 1440 Elevi, Atunci:a) Procentul
Cum Ajunge Harap- Alb Sluga Spânului?
Știți O Aplicație În Care Nu Suna Numai Să Vorbești Prin Chat În Română Care Pot Să Vorbesc Cu Oamenii Să Spun Problemele Mele Fără Să Plătesc Nimic? De Fete