RO Study
👤
Daniela1
Daniela1
07-05-2018
Limba română
a fost răspuns
Compunere cu titlul : a fost razboi
Răspuns :
Ali359
Ali359
07-05-2018
eu si cu Matei am inceput un razboi
care e cel mai destept
eu spuneam ca eu sunt
Matei spunea ca e el si tot asa
dar am realizat amandoi ca nu conteaza cine e cel mai destept
a fost razboi dar s-a terminat
sper ca te-am ajutat !!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 69+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Realizați Un Eseu De Circa 5-10 Rânduri Care Să Cuprindă Termenii Cetățean Și Democrație.Va Rog Este Urgent Imi Trebuie Cat Mai Repede
Scrie Numerele Naturale De Forma Aabbc, Știind Că Literele Reprezintă Numere Consecutive Iar Suma Lor Este Mai Mare Decât 14
Minus 4 Radical 5 Plus 2 Radical 20 Plus 3 Radical 45 Minus Radical 80
Găseşte 5 Perechi De Cuvinte, Care „nu Se Întâlnescniciodată" (cuvinte Cu Înţeles Opus).
Sistemul Tower Are Poziționată Unitatea Sub Monitor. Adv Sau Fals
Mques• Ce Vorbe De Încurajare I-ai Adresa Unui Elev Din Clasa Pregătitoare În Prima Lui Zi De Școală?
"Tu Ai Cerut Aceasta Si N-ai Cerut Viata Lunga Na-i Cerut Bogatie N-ai Cerut Sufletele Dusmanilor Tai Ci Ai Cerut Intelepciune" La Ce Regeintelept Face Referire
4. Explică, În Cel Mult Trei Rânduri, Atitudinea Naratorului Faţă De Cititor, Referindu-te La Prima Afirmaţiedin Text: Sunt, După Cum Stiti, Un Prozator De Ocaz
Suma A Trei Nr Este 721.Primul Este 237,iar Al Doilea Este Cel Mai Mic Nr De Trei Cifre Consecutive.Afla Al Treilea Nt.
Realizați O Compunere Cu Titlul "Clinchet De Toamnă" Folosindu-vă De Expresile Din Poezia Octombrie De George Topîrceanu Dau Coroană Vă Roooog