RO Study
👤
Innaaaaaa
Innaaaaaa
07-05-2018
Limba română
a fost răspuns
Scrie cuvântul cu sens opus:mănunchi
Răspuns :
Anamariby123
Anamariby123
07-05-2018
Antonimul (opusul) cuvantului manunchi este separat.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
5 Drumul Lui Pinocchio Spre Școală Trebuie Să Urmeze Ordinea Crescătoare A Produselor. Va Rog Sa Ma Ajutați!
6³⁰ Comparat Cu 3⁵⁰ ,repede Va Rog!!
Scrie Substantivele Proprii: Nume De Persoane ...nume De Animale ...nume De Ape ... Nume De Locații ...nume De Țări ...nume De Personaje...
5. Folosind Calculatorul, Verifică Dacă Sunt Adevărate (A) Sau False (F) Propozițiile Date. A. 2 756 + 7 184 = 9 940 A . B. 5 768 + 1945 = 7 713 А F 1$ 6 C. 8 5
Traduceti În Engleză : Reclamația Trebuie Să Fie Clară Si Fără Prea Multe Cuvinte Inutile, Turistul Va Fi Întâmpinat De Către Un Angajat Din Recepție Cu Zâmbetu
Vreau Și Eu 10 Propoziții Diferite Cu Ich Will, Du Willst, Er Will, Sie Will, Es Will, Wir Wollt, Sie Wollen
• Determinați Numerele Întregi X Și Y Cu Proprietatea:a) |2x-2|+|y+8|=0b) |x+5|+|y-5|=1
3. Alcătuieşte Câte O Propoziție Exclamativă, Enunţiativă, Interogativă Cu Două Substantive Proprii Întâlnite În Text.
Ajutor Dau Coroana !!Repede
Imaginati-va Ca V-ati Incalcat Promisiunile In Cadrul Familiei De Multe Ori. Alegeti Una Dintre Solutiile De Mai Jos Si Motivati-va Alegerea. Eu Am Ales "Accept