RO Study
👤
Proat
Proat
07-05-2018
Matematică
a fost răspuns
ajutor dau coroana ex 2 pls
Răspuns :
Viva222222
Viva222222
08-05-2018
b) colorezi partea de sus
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 84+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Încercuiește Litera Corespunzătoare Nr Mai Mare Decât 273400 Și Mai Mic Decât 274403.
Salut!Îmi Poate Spune Cineva Vă Rog Morala Fabulei "Calul Și Călărețul" De Alexandru Donici?Am Nevoie Urgent ,dau Coroană La Răspunsuri Clare Și Eficiente.Mulțu
2. Dintr-un Punct Către Plan Sunt Duse Două Oblice. Una Din Ele Este Cu 5 Cm Mai Mare Decâtcealaltă. Proiecțiile Oblicelor Sunt Egale Cu 15 Cm Și 8 Cm. Determin
VA ROGGG URGENTTTTT!!!!!!! DAU COROANA SI 30 DE PUNCTE !!!!!! AM NEVOIE URGENTTTTTTTT!!!
15. Adunând Un Număr Cu Dublul Şi Cu Triplul Lui Obținem 936. Care Este Numărul Respectiv? Dacă Ai Nevoie Poți Face Schema Problemei: Rezolvare: Răspuns: Număru
5. Rezolvă Problema. O Şcoală Are Curtea În Formă De Dreptunghi Cu Lungi- Mea De 140 M Și Lățimea De 2 Ori Mai Mică. Se Împrejmuiește Cu Gard, Lăsân- Du-se O Po
Calculaţi Partea De Masă A Soluţiei Obţinute La Dezolvarea A 50g De Sare In 480 De Apa.
5 Propozitii Cu Pronume Negativ Și Adjective Pronominale Negative.
Să Se Afle Numerele De Două Cifre Astfel Încât Produsul Cifrelor Lor Mărit Cu cifra Unităților Să Fie Egal Cu Diferenta Dintre Acel Număr Şi Cifra Zecilor
Помогите Сделать Это Задание