RO Study
👤
Bbuzatupatricia
Bbuzatupatricia
06-05-2018
Limba română
a fost răspuns
Ex 1 VA ROG DAU COROANA
Răspuns :
Bibi849
Bibi849
06-05-2018
Eu am iesit in grădina cu flori a bunici .După cateva minute a început să plouă deși era încă soare.Dupa ce sa oprit ploaia am iesit in grădină si am vazut pe cer un curcubeu foarte frumos .Acea zi a fost de neuitat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
5. Determinați Numerele Naturale X Pentru Care: A) [(2/5)²]^x•(2/5)³=(4/10)⁷b)[(5/2)^x•]³(25/10)⁴=(5/2)¹⁰va Rooog Frumos Ajutați Mă . Că Nu Știu .
Formula Înmulțirii Cu 4? Urgentt
Transcrie, Din Text, Câte Un Exemplu Pentru Figurile De Stil De Mai Jos. Personificare: Beadcle. Crieg ****** Comparaţie: ***** Interpretează Semnificaţia Secve
Mets Au Pluriel: 1. Mon Copain Est Blau, Amurant Et Soyant. 2. C'est Mon Fils. Il Est Très Appliqué 3. Cet Élève Est Mignon, Curieux, Poli Et Un Peu Pros 1714.
III. Aplicarea Cunoștințelor Senatori Ai Republicii Romane In Timpul Unei Ședințe A Senatului Elaborează O Schemă A Orga- Nelor De Conducere A Republi- Cii Roma
Exprimati Opinia: Putea Supraveţui Republica Romană?
Abcd Trapez Dreptunghic Cu Masura Unghiului B De 60 Grade Si AB=16cm, CD=10cm. Diagonala Bd Este Bisectoarea Unghiului Abc.a) Arată Că AD=8cmb) Dacă E Aparține
Majon masini. Care Crezi Că A Fost Anul În Care Aurel Vlaicu A Avut Cel Mai Mare Succes? Motivează-ţi răspunsul, În 20-30 De Cuvinte, Folosind Informaţiile Din
Ajutor Va Roog Ex 8 Va Rog Eu
Citește Cu Atenție Fragmentul Încadrat Din Text. Analizează Substantivele Din Acest Fragment Vinovatul (vinovatul Dovedit Textul)