RO Study
👤
Amsc
Amsc
25-01-2015
Istorie
a fost răspuns
Stie cineva cum a murit Vlad Tepes?
Răspuns :
Andrey2004L
Andrey2004L
25-01-2015
Domnitorul Vlad Tepes a murit asasinat la sfarsitul lunii decembrie in anul 1476.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 34+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie De Cateva Idei Pt O Compunere Despre Copilaria Mea... Trebuie Sa Fie Ceva In Care Sa Pit Adauga Fig De Stil Si Imag Art, Nu Ceva De Genu' : Craciunul,
"Eu Oaspetele *important* L.am Tratat Cu Lapte *cald* Si , Pentru Ca Era *mic* " La Ce Caz Si Functie Sintactica Sunt Adjectivele Cu Steluta ?
O Macara Ridica Un Corp De Forma Cilindrica Din Stejar Cu Lungimea De 10 Metri, Diametru 20 Centrimetri, La Inaltimea De 5 Metri Timp De 1 Min . Determina Pute
Exercitiul 2 Va Rooog
Plecand De La Imaginea Bunicii Din Poezia Data Mai Sus Realizaeaza, In Aproximativ 15 Randuri, O Descriere A Unei Fiinte Dragi Tie (mama, Bunica Sau Alta Persoa
Vreau O Compunere Despre Primavara
Alcatuieste Cate Un Enunt , Folosind Urmatoarele Cuvinte: Cel,ce-l,sar,s-ar,mia,mi-a,ai,a-i.
O Macara Ridica Un Corp De Forma Cilindrica Din Stejar Cu Lungimea De 10 Metri, Diametru 20 Centrimetri, La Inaltimea De 5 Metri Timp De 1 Min . Determina Pute
Precizează Funcția Sintactică Și Valoarea Morfologică A Cuvintelor Scrise În Paranteză Din Enunțurile Următoare: ●Rochia Ei (verde) Atrăgea Toate Privirile. ●(V
Opus Numărului -17 Este Egal Cu .....