RO Study
👤
AlexMusical
AlexMusical
06-05-2018
Istorie
a fost răspuns
Când s-a născut Heracle/Hercule ?
Răspuns :
Adrianapaisp81vqz
Adrianapaisp81vqz
06-05-2018
Nu se știe, deoarece el a fost un zeu grecesc
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 43+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1) Aflati: a)25 % Din 56= b)25%din 42= c)50%din 75= d)51%din 2 Intregi 1/17= 2 ) Prin Sortarea Fructelor Se Pierde In Medie 5% . Cate Kg Raman Dupa Sortarea A 3
1) Aflati Masurile Unghiurilor Unui Triunghi Stiind Ca Sunt Direct Proportionale Cu 7 ; 12 ; 17 2) Sa Se Afle Numerele A , B , C Stiind Ca Sunt
Suma A Trei Nr Naturale Este 72.Primul Nr Este Cu 15 Mai Mic Decat Dublul Celui De-al Doilea,dar Cu 18 Mai Mare Decat Al Treilea.Sa Se Afle Cele Trei Numere
DAU COROANAAA AJITORRRRTriunghiul Dreptunghic DEF Cu Unghiul Drept In E. EM Perpendicular Pe DF. DF=100 Cm Si DM Supra MF = 9 Supra16.calculati Lungimea Lui EM
Cum Se Exprima Valoarea Energetica A Produselor Alimentare?
O Compunere Va Rog Despre Muzica In Viata Mea:musik In Meinen Leiben.....repede Va Rog Nu Pe Google Translate Si Sa Fie Ft Corect....dau Coroana Si Multumesc
In Triunghiul ABC Se Considera Inaltimea AD Perpendicular Pe BC, D Apartine Lui BC. Stiind Ca AD=12 Cm, CosC=5/13 Si SinB=3/5, Calculati Lungimea Laturii [BC]
Am Nevoie De Un Rebus Pe Verticala Sa Fie AUTOMOBIL
Vă Rog Din Suflet Să Mă Ajutați !!!!!!!!!!!!!!!!!! 2x Supra 5 - X Supra 10 + 2 = X Supra 25
Din 10kg De Portocale Obtinem 8l De Suc Natural.Ce Cantitate De Portocale Este Necesara Pentru A Obtine 2l De Suc Natural?