RO Study
👤
DevilzZblood
DevilzZblood
05-05-2018
Matematică
a fost răspuns
Va rog sa ma ajutati ! Dau coroana !
Răspuns :
MichaelKing
MichaelKing
10-05-2018
a) (m-1)*2=m->2m-2=m->2m-m=2->m=2
b) (m-1)*(-3)=m->-3m+3=m->3m+m=3 ->4m=3->m=3/4
c) (m-1)*1=m->m-1=m->m-m=1->0=1->fals->m nu exista/apartine multimii vide
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 85+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Regiunile Estice Ale Continentului Nord-American Sint Cel Mai Dens/cel Mai Rar Populate?
Completeaza Cu Cuvant De La Tine: 1. The Car Skidded And Crashed.........a Tree.2. Are You Free This Evening? If ............, What About Going To The Theatre T
Sa Se Calculeze: a)(x+3)totul La Puterea A 2 -x(x+1)+2 b)(-72x La Puterea 5 +48xla Puterea 4-36x La Puterea 3):(-4xla Puterea 2) c)21xla Puterea 3-14xla Puterea
Salut . Am O Tema La Franceza , Trebuie Sa Fac Un Interviu Pe O Tema La Alegere Si Am Ales Sa Fac Unul Cu Simona Halep . Ma Poate Ajuta Cineva?
Ordoneaza Literele Si Formeaza Cu Ele Cuvinte,apo Asaza-le La Locul Potrivit In Textul De Mai Jos:CGEIT,ORANMA,TACPRIA, BROGIEOD,DLOOVMEI
1.Identificati Propozitiile Subiective Din Textul De Mai Jos Si Aratati Prin Ce Se Introduc:Trebuie Ca Municipalitatea Sa Faca Eforturi Mai Mari Pentru Protejar
Un Romb Are Lungimile Diagonalelor Egale Cu 30cm Si 4dm , Iar Lungimea Laturii Sale Egala Cu 25cm . Calculati:a) Aria Rombului ;b) Lungimea Inaltimii Rombului.V
Construieste Enunturi In Care Verbul A FI Sa Fie,pe Rand, Predicativ, Copulativ Si Auxiliar
Cine A Fost Burebista
Imi Scrieti si Mie Va Rog Frumos niste Poezii Despre Iarna Ori Ce Titlu Dar Sa Fie Compuse De Voi .va Rog Mult