RO Study
👤
Otilia06
Otilia06
04-05-2018
Biologie
a fost răspuns
Pls ex ala
Ps dau coroana
Răspuns :
Mandolina69
Mandolina69
04-05-2018
bulina 2 : Cand oameni sunt bolnavi,acestia divolva o pastila efervescenta pentru a avea mai mult calciu in corp.
SPER CA TI AM FOST DE FOLOS!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 97+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Multimea Solutiilor Naturale Ale Inecuatiei X^2+2 ≥(x-1)^2 +3x
Un Caine Urmrareste O Pisica , Acesta E Inainte Cu 15 Sarituri . Cate Sarituri Va Face Cainele Pana Ajunge Pisica , Daca In Timp Ce El Face 2 Sarituri , Ea Fac
Jumatatea Unui Numareste Egala Cu Triplul Altui Numar.afla Numerele Stiind Ca Diferenta Lor Este 17305.metoda Figurativa.eventual Si Explicatia.
Explicati Intelesul Versurilor: ''S-a Trezit Din Somn De Moarte, /Ca Viteazul Din Poveste.''
2exemple De Plante Asexuate Si Modul In Care Se Reproduce Asexuat? Cavitatea Inimi Cu Care Comunica? Va Rog Ajutatima
Intr-o Clasa Sunt 28 De Elevi . Aflati Numarul Baietilor Din Clasa Stiind Ca Reprezinta 75% Din Numarul Fetelor .
Precizeaza Masura primelor Doua Versuri Ale PoezieiBine-ai Venit, An Nou!... Bine-ai Venit... De Când Te-aştept Aproape-am Şi Albit... Dar Fiindcă-mi Intri-n C
Varsta Tatalui Si A Mamei Sunt Direct Proportionale Cu 9 Respectiv 8, Iar Varsta Mamei Si A Fiului Sunt Direct Proportionale Cu Numerele 4 Si 2 . Aflati Varsta
Un Teren Are Lungimea 160 M , Si Poate Fi Parcurs In 0,5 Ore. In Cat Timp Se Parcurg 800 De Dm ?transformati Rezultatul In Secunde. (rezolvari Complete )
Care Este Valuarea Absoluta(modulul) Si Rezolvarea a Numerelor √5+3;√5-3;√7;3;6;√2-6;-√7+10.(vreau Si Explicatia La Fiecare)