RO Study
👤
Alexandra904
Alexandra904
04-05-2018
Istorie
a fost răspuns
Va rog!!!!!!!!!!!!!!!
Răspuns :
Adrianalll
Adrianalll
09-05-2018
1napoleon ii indemna sa-si astepte rasplata cuvenita pentru ce au facut
2. pai directoratul cucerind mai multe teritorii sil mareste si poate sa faca mai multe pamantiri pentru agricultura
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 41+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Melodii Pe Care Le Asociezi Cu Poeziile “De-as Avea “ ; “La Steaua “ ; “ Peste Vârfuri “ . Toate Sunt De Mihai Eminescu . De Preferat Melodiile Sa Fie In Română
Precizează Ce Părți De Vorbire Sunt Cuvintele Evidențiate. Explică Scrierea Acestora.
Care Detectiv Apare In Moarte Pe Nil' De Agatha Christiei Kurt Wallander Hercule Periot Inspector Morse Lord Peter Wimseyva Rog Mult Din Tot Sufletu Meu Nu Este
De Triunghiuri Toate Numerele Naturale X Pentru Care Fracția 12 Supra X Este Prezentată În Număr Natural
Bună Vreau Și Eu Un Text Cu O Opinie Din Exercițiul 4 Pe Care Sa O Susțineți, Care Face Referire La Text ,va Rog Sa Ma Ajutati Ca Nu Ma Ajuta Nimeni Și E Urgent
Dati Exemple In Enunturi Pentru A Ilustra Formele Verbale Neregulate
Inversul Numarului -1 Întreg Și 1 Pe 4 Este:A.-0,8; B. -1,8; C. 4 Pe 5; D. 1 Întreg Și 1 Pe 4
Va Rog Repede Ca Am Test :))))
Dati Niste Informatii Importante Pentru Tema: *Proiectarea Actiunilor De Ocrotire A Plantelor Cu Flori* 30 Puncte Spor La Munca!
640:23 Una Sub Alta Va Roog..urgent