RO Study
👤
Ama124
Ama124
03-05-2018
Chimie
a fost răspuns
cum ii schimba hainele pe adolescenti .
Răspuns :
Bibliofil
Bibliofil
04-05-2018
Îi schimbă în caracter, comportament și chip. Stilul mult contează, stilul vestimentar îl face pe om ca o persoană educată și manierată sau obraznică.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 97+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Transforma Urmatorul Text Din Dialog In Descriere:"-Danut,coboara Pana Aici!-Dar Mama,m-am Apucat Sa Citesc!-Danut,te Rog Vino!-Bine...Danut A Coborat Incet Sca
Suma A Trei Numere Este 102.Al Doilea Numar Este De 2 Ori Mai Mare Decat Primul,iar Daca Impartim Pe Al Treilea La Al Doilea,obtinem Catul 2 Si Restul 25.Afla N
Am Nevoie De Trei utilizari Ale Magnetilor In Viata De Zi Cu Zi .Raspuns Urgent,va Rog !Mersi.
Se Dau Textele:A. Gresesc Acei Preoti Care Spun Ca Prin Indulgentele Acordate De Papa De La Roma Omul Este Dezlegat De Orice Pedeapsa Si Ca Se Mantuie. Se Vor O
Suma A Doua Nr. Este 328,iar Catul Lor Este 7. Care Sunt Nr.?
Mihai Isi Cumpara Rechizite Scolare.Pe Caiete A Cheltuit Jumatate Din Suma,pe Culori 1 Supra 4 Din Suma Ramasa,pe Un Penar Jumatate Din Suma Ramasa,iar Pe Stilo
Calculeaza Cu Cit Este Mai Mare Rezultatul Adunarii Numerelor 8 Si 2 Fata De Rezultatul Scaderii Numerelor 8 Si 2:???
Imi Puteti Explica, Va Rog, Cum Se Rezolva Problemele Cu Exces?:)
Cinci Exemple De Verbe care Sa Arate Actiunea Unei Fiinte
Imagineaza-ti Ca Esti In Anul 2096 . Scrie 3 Paragrafe Scurte Despre Comunicatia De 100 De Ani. Despre Computee, Telefoane, Holograme Comunicatia Cu Alta Civili