RO Study
👤
CocoNj
CocoNj
03-05-2018
Religie
a fost răspuns
Calitati ai regilor David is Solomon
Răspuns :
Alexchiraioan6p8b7iu
Alexchiraioan6p8b7iu
07-05-2018
DAVID:luptator,curajos,intelept
SOLOMON:smerit,intelept,destept
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 23+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
DAU COROANAAAAAAAAI.12.21. Aflaţi Forţa Care Acţionează Asupra Unui Corp, Dacă Prin Mişcarea Lui Pe Distanţa Ar = 20 M Se Efectuează Lucrul Mecanic L = 500 J, I
Bună! Mă Puteți Ajuta Si Pe Mine Cu Rezolvarea Acestui Exercitiu. Mulțumesc
Completează Enunţul Problemei Conform Exer 5+4= 9 Urte Erau 2 Ezolvare: Iar Erau În Curte? Cu Schema Problemei: Mai
Patru Scrie Un Text Creativ De Maximum 10 Rânduri După Benzile Desenate De Mai Sus Respectând Introducerea Cuprinsul Și Încheierea Folosește Expresii Și Găsește
Portofoliul. In Figura 13 Paralelipiped Dreptunghic Este Paralelipiped Dreptunghic. Completează Enunțurile De Mai Jos Astfel Încât Să Obții Enunțuri Adevărate A
Înscrieți Pe Axa Cronologica De Mai Jos Următoarele Date Istorice
2. Cine Are Dreptate? 2 Rezultatul Exercițiului De Mai Jos Este 516. Eu Am Obtinu 120. 71+(15-72:9) × (63:9) = Rcuieşte Rezultatul Corect:
1. Un Croitor Foloseşte Pentru 6 Rochii Şi 5 Perechi De Pantaloni 28 M Stofă. Când Face 7 Perechi De Pantaloni Şi 6 Rochii, Foloseste 32 M Stofă. Câţi M De Stof
Comentează 5 Figuri De Stil Diferite Din Textul “Moartea Căprioarei” De Nicolae Labiș
Ştiind Ca Sunt Direct Propo Determină Numerele X, Y, Z, Ştiind Că Sunt Direct Proporţionale Cu Numerele 2, 5, Respectiv 7, Iar Produsul Lor Este 560.