RO Study
👤
Alexandraale34
Alexandraale34
02-05-2018
Engleza
a fost răspuns
ajutati-ma va roggg
plzzz
Răspuns :
Sherr0
Sherr0
02-05-2018
d. 1. Much, little
2. Some, a lot of
3. Many, a few
4. A lot of
5. Many, many, a few, a little
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 24+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fie Dreapta H:5x+12y-1=0. Aflati Multimea Punctelor M Din Plan Cu Propietatea Ca D(M, H)=5
Ajutor! Am Un Exercitiu Pe Care Chiar Nu Îmi Mai Amintesc Cum Se Face . Va Rog Din Suflet Sa Ma Ajutați . Am Admiterea La Academie Și Dacă Îmi Pică Un Astfel De
V1=2i+aj V2=(5+a)i+2j Determinați A, Astfel Încât Vectorii V1 Și V2 Sunt Perpendiculari
!!!!!CLASA XI-a !!!!! Ex 2! Un Alcool Monohidroxilic Saturat Cu Catena Aciclica A Contine 26,66% Oxigen.Alcoolul A Se Poate Obtine Conform Schemei De Reactii: a
De Ziua Lor, Gigi Și Geo Au Primit De La Părinți Cate 250 Lei Fiecare. Gigi Îşi Cumpără O Bluză De 98 Lei, O Carte De 67 Lei Și Un Tort De Înghețată De 45 L
Calculați 2dm+100cm+1500mm=?m
Iulia Este De 4 Ori Mai Mică Decât Mamă Să. Dacă Mama Este Cu 30 Mai Mare Decât Iulia, Afla Ce Varsta Are Fiecare. Pls Vreau Un Răspuns Cat Mai Analizat. Dau
Ma Ajutati Vă Rog La Ex -1,2,3?
DAU COROANA.VĂ ROG MULT! ESTE URGENT! 1.Rezolvand Ecuatia 3/5x+1/10=2 Obtinem Solutia 2.Numarul Care Înmulțit Cu 5, (3) Dă Rezultatul -2/3 Este
Pentru Copii, Vor Fi Aduse Fructe Și Apă.Calculați Dacă Sunt Suficiente 10 Kg De Mere Şi 50 L De Apă, Ştiind Că:- La Acţiune Participă 96 De Elevi;- Fiecare Cop