Răspuns :
Prietenul meu Goos
Eu în fiecare noapte pe la ora șapte la fereastra mea văd un copil. Când la văzut prima data eu l-am intrat Cum îl cheamă și mia zis ca îl cheamă Goos . Are un nume foarte frumos. Goos are 10 ani , e cu un an mai mic/mare decât mine.
Eu și Goos avem o căsuța de copac care a construito tatăl lui , dar nu prea am timp sa mă duc acolo și mai mult vorbim pe la fereastra. Din pricina ca eu nu pot merge la căsuța din copac i-am construit un fel de terasa unde ne facem temele și ne jucam cu: robotei , mașinuțe , prinți și cavaler .
Goos aduce și micuțe bucate făcute de mama ei , dar și eu la del
Sper ca eu și Goos sa rămânem mereu prieteni de fereastra,.
pricina=cauza , necaj
plz am nevoie de coana
Eu în fiecare noapte pe la ora șapte la fereastra mea văd un copil. Când la văzut prima data eu l-am intrat Cum îl cheamă și mia zis ca îl cheamă Goos . Are un nume foarte frumos. Goos are 10 ani , e cu un an mai mic/mare decât mine.
Eu și Goos avem o căsuța de copac care a construito tatăl lui , dar nu prea am timp sa mă duc acolo și mai mult vorbim pe la fereastra. Din pricina ca eu nu pot merge la căsuța din copac i-am construit un fel de terasa unde ne facem temele și ne jucam cu: robotei , mașinuțe , prinți și cavaler .
Goos aduce și micuțe bucate făcute de mama ei , dar și eu la del
Sper ca eu și Goos sa rămânem mereu prieteni de fereastra,.
pricina=cauza , necaj
plz am nevoie de coana
Da-i lui coroană. Trebuie să fie cel puțin două răspunsuri pentru a da coroană. Și o să scrie la ambele răspunsuri ‘marchează ca cel mai bun cititor’ și pe care vrei să-l marchezi ca cel mai bun cititor apeși acolo și gata. La început acel scris cu o coroană lângă este gri dar când apeși se face galben.