RO Study
👤
Bianca933929
Bianca933929
01-05-2018
Matematică
a fost răspuns
Cum s eface exercitiul 4?
Răspuns :
Mafiagame
Mafiagame
02-05-2018
a) unghiuri 3. b) /\ c) {/\}
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 36+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie De Ajuto Urgent!Va Rog!!!Cum Pot Transforma Metri Pe Secunda In Kilometri Pe Ora?Dar Kilometri Pe Minut In Kilometri Pe Ora???Stiu Ca E Vacanta Dar Va
VA ROG MULT AM NEVOE DE O COMPUNERE IN CARE ESTE DESCRIS ANOTIMPUL IARNA FOARTE EXPRESIV. VA ROOOOOOG FOARTE MULT. E URGENT .
Daca A Reprezinta 30% Din B , Atunci: A)valoarea Raportului A/b Este ...... B) B Reprezinta .....%din A C) Numerele A Si B Sunt Direct Proportionale Cu ...... S
Sa Se Afle Lungimile Laturilor Unui Triunghi Daca Sunt Proportionale Cu 6,8,9, Si Perimetrul Este 46 Cm. Scuze Dar Nu Am Mai Multe Puncte-dau Coroana
A Si B Va Rog Repedeeee
Menționează Modul Și Timpul Verbelor Subliniate În Textul Dat ,,ar Putea” ,,depind”
Dau Coroană Celor 2 Răspunsurio Scrisoare Pierduta La Ce Gen Este : Epic , Dramatic Sau Liric Dau Coroană Urgent ! Gen Literar ?
Lectia Cu Ochiul . Pllss .Care Nu Se Incadreaza In Grupul Tematic Si Explica De Ce .Epiteliul Pigmentar Celule Cu Conuri Umoarea Apoasa Celu
Ma Gandesc La Un Numar.il Adaug Produsul Nr.8si10.scad Pe 5 De 10 Ori Si Obtin Produsul Nr.10si4.la Ce Nr. M-am Gandit?
Buna!cun Poti Desena O Farfurie Cu Paste? Mulțumesc!