RO Study
👤
Liniuta10
Liniuta10
30-04-2018
Engleza
a fost răspuns
Cine este vinovatul și de Ce?
Răspuns :
Аноним
Аноним
01-05-2018
Am avut și eu cartea asta, cunosc povestea.
Un om vine și spune poliției că soția sa a cazut in lac in timp ce patinau, însă după investigații s-a dovedit că el însuși a ucis-o.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 96+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Scrie Câte Trei Numere Care Se Rotunjesc La 60000 ,respectând Indicațiile De Mai Jos:Numerele Au Pe Locul Zecilor De Mii O Cifră Mai Mica Că 6,numerele Au Pe Lo
4. Pentru Construcţia A Două Clădiri Trebuiau Transportate Cantităţi Egale De Ciment, Cu Două Camioane. Un Camion Transporta Ciment Pentru Clădirea Mai Apropiat
Se Consider Două Fişiere I1.TXT Şi I2.TXT. Unul Conţine Numere Reprezentând Vârsta Unor Elevi, Iar Liniile Corespunzătoare Din Celălalt Fişier Numele Acestora,
Transcrie Din A Doua Poezie O Construcție În Cazul Vocativ, Apoi Alcătuiește Un Enunţ În Care Con- Strucţia Să Fie În Cazul Nominativ. Construcția Este: Propozi
Studiați Cu Atenție Figura De Mai Jos Și Calculați-l Pe X:
6. Care Este Numărul Maxim De Ghiozdane Care Se Pot Echipa Cu 45 De Caiete Dictando, 60 De Caiete De Matematică Şi 90 De Truse De Geometrie, Astfel Încât Fiecar
Cât Ne Dă 90:55= 609:67=Nu Mai Știu Cum Se Făcea!! Vă Rog Ajutați-mă!!
Zaharoza Este Formata Dintr O Molecula De Glucoza Și Una De ....?
La Ora De Educație Fizică Emil Observă Că Numărul Elevilor Iflaţi Înaintea Sa Este De 5 Ori Mai Mare Decât Cel Al Elevilor Aflați În Urma Sa Ce Loc Ocupă Emil Î
Vă Rog , Am Multa Tema La Mate !