RO Study
👤
Bossmurder666
Bossmurder666
28-04-2018
Matematică
a fost răspuns
x+3)(x-3)=5-(x+2)(x-2)
Răspuns :
Cartea78
Cartea78
28-04-2018
(x+3)(x-3)=5-(x+2)(x-2)
x²-9=5-x²+4
x²+x²=9+5+4
2x²=18
x²=9
x=+-√9
x=+-3
S={-3;+3}
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 37+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
7. Un Curier A Parcurs Pe O Bicicletă Un Drum Cu Viteza Medie De 8 Km/h. El S-a Înapoiat Pe Alt Drum, Cu 3 Km Mai Lung Decît Primul. La Întoarcere Curierul A Me
Șapte Pentru Fiecare Fragment Al Textului Notează Cuvântul Cheie Și Ideea Principală Dau Coroana
Eseu Despre Donatello
20. Cum Este Descrisă „cartea Adevărată“? Dar „telecartea“? Notează Trăsăturile Fiecăreia În Imaginea Potrivită.Primiți Coroana Și Va Dau 50 De Puncte
Salut Vreau Și Eu Rezumatul Din Momente Și Schițe Infamie... De I.L.Caragiale Va Rog Dau Coroana Pls Repede Și Scurt Rezumatul Plssss
Eseu Despre Democrație Versus Comunism
10 În Triunghiul ABC, Punctele D Și E Aparțin Laturilor AB, Respectiv AC, Astfel încât DE || BC. Dacă AD = 4 Cm, AE = 3 Cm Şi EC = 6 Cm, Aflați AC, DB Şi AB. Re
Am Plecat În Oraş Cu 168 Lei. M-am Întâlnit Cu Un Amic, Harpagon, Căruia I-am Returnat O Datorie Mai Veche. Apoi, Ceasul Rău M-a Făcut Să Joc La "păcănele", Und
_____ Fota Marama Si ______ De La Curatatorie Completează Cu : Ia /i - A, Nea / Ne - A, Iau / I - Au, Neam / Ne - Am. Va Rog Rapid.
53. In Primul An De Existență O Cooperativa Agricolă De Producţie A Recoltat, De Pe Un Loc De 20 Ha Semănate Cu Griu Şi 30 Ha Semănate Cu Porumb, 1180 Q De Cere