RO Study
👤
Nimunimu
Nimunimu
28-04-2018
Geografie
a fost răspuns
desen cu mediul inconjurator
Răspuns :
Valentina1641
Valentina1641
28-04-2018
este un desen mai copilares dar cred ca este bun
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 72+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cine Imi Poate Rezolva Aceasta Problema: Aratati Ca Numarul C=xy Cu Bara Deasupra+ Yz Cu Bara Deasupra+zx Cu Bara Deasupra Este Divizibil Cu 11 Oricare Ar Fi Ci
Am Nevoie De O Comparatie, O Imagine Vizuala, O Imagine Auditiva Si Un Epitet Care Sa Faca Referire La Grupurile De Copii, Atmosfera Din Curtea Scolii Etc. De L
Realizeaza Acordul Urmatoarelor Adjective Compuse Cu Substantivele Indicate:lanuri (galben-auriu) Romane (stiintifico-fantastic)criza (economico-social)(asa - Z
Cuvinte Care Se Termina Cu ,,ma
Scrie O Poezie Cu Titlul Mi-e Dor .Scrie O Poezie Dedicata Copilariei De 9 Randuri.
Un Elev Are O Suma De Bani. Determinati Suma De Bani Stiind Ca Dupa Ce A Cheltuit ¹/₄ Din Ea , Apoi ¹/₆ Din Rest , Apoi ¹/₃ Din Noul Rest Si Inca 120 Lei , I-au
Cat Da Acest Rezultat 4• (-9)•(-5)
IN TREI SACI ESTE GRAU.DACA DIN PRIMUL SE MUTA IN AL DOILEA 38 KG SI IN AL TREILEA 29 KG,IN FIECARE SAC RAMAN CANTITATI EXPRIMATE PRIN NR CONSECUTIVE.CATE KG DE
Va Rog Mult Sa Ma Ajutati Si Daca Se Poate Cu Rezolvarile Complete Nu Doar Raspunsul. Va Rog Mult! Multumesc Anticipat! :)
Transformati In Fractii Ordinare (nu Neaparat Ireductibile)3,(72) =2,8(604)=0,0(8) = 0,0040 = 0,232323=3,20(1)=25,(25)=0,4(14) =